Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua LOVITURA pentru DNA! Este ACHITAREA momentului

B1 B1,
O noua LOVITURA pentru DNA! Este ACHITAREA momentului

Magistratii Tribunalului Bucuresti i-au achitat pe fostul senator Doina Tudor si pe fostul vicepresedinte al ASF, Daniel Tudor, in dosarul in care au fost judecati pentru complicitate la luare de mita, respectiv. continuă pe B1

O noua lovitura pentru Kovesi! DNA incaseaza achitari pe linie intr-un dosar-cheie

Inca o lovitura pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Dosarul fostului vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti, a ajuns la final. Acesta a fost.

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Judecatorii resping cererea de suspendare a procesului intentat de procurorul Mihaiela Moraru Iorga

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins o cerere de suspendare a procesului in care procurorul Mihaiela Moraru Iorga cere daune morale de la procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. La termenul anterior, jude.

Sevil Shhaideh, iNFRANGERE NAUCITOARE pentru DNA! A scapat de o parte din sechestrul pus in dosarul Belina

O noua lovitura pentru DNA! Sevil Shhaideh scapa de o parte din sechestrul pus in dosarul Belina. Admite contestatia formulata de SHHAIDEH SEVIL impotriva masurilor asiguratorii. Infirma in parte ordonanta.

Curtea Constitutionala, o noua lovitura pentru Iohannis: A respins sesizarea de neconstitutionalitate pe legea privind organizarea CSM

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea modificarilor si completarilor la Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Lovitura pentru DIICOT: Dosarul Romgaz, in care sunt vizati Adriean Videanu si Ioan Niculae, a fost respins

Instanta a respins dosarul Romgaz, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Ioan Niculae, si l-a trimis inapoi la DIICOT. Magistratii au semnal mai multe probleme privind probele administrate si intocmirea.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Lovitura pentru Viorica Dancila! A inceput oficial ancheta in cazul premierului

Bombazilei vine de la DIICOT. Ainceput oficial ancheta in cazul premierului Viorica Dancila. Este vorba de plangerea penaladepusade liderul PNL, Ludovic Orban, in care Dancilaeste.

CCR, lovitura pentru PSD: A admis partial sesizarile opozitiei privind comisia pentru Codul Administrativ si cea pentru legile securitatii nationale

Curtea Constitutionala a a admis partial, miercuri, sesizarile facute de opozitie privind hotararile Parlamentului referitoare la constituirea comisiei speciale comune pentru elaborarea Codului administrativ,.

Motivul pentru care este bine sa mananci inghetata. Sigur nu te gandeai la asta

Pe timpul verii, inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi, pentru efectul sau racoritor si pentru marea varietate de combinare, cand vine vorba de arome. Dincolo de toate acestea, inghetata aduce.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )