Libnet.ro
UNICEF

06:30

O noua lovitura pentru familia lui Razvan Ciobanu. Ce s-a aflat la opt luni de la moartea lui

Playtech Playtech,
O noua lovitura pentru familia lui Razvan Ciobanu. Ce s-a aflat la opt luni de la moartea lui

A fost deschis un proces de catre creditori, dupa moartea lui Razvan Ciobanu care, a ajuns, in final, la sfarsit. Verdictul i-a lasat cu gura cascata pe apropiatii regretatului designer. O noua lovitura pentru familia lui Razvan Ciobanu La numai cateva saptamani de la moartea lui Razvan Ciobanu, un executor judecatoresc a decis ca trebuie . continuă pe Playtech

Razvan Ciobanu a fost executat silit! Dezvaluire oficiala facuta la 8 luni de la moartea designerului vestimentar

Au trecut mai bine de 8 luni de la 29 aprilie 2019, data fatidica in care Razvan Ciobanu isi gasea sfarsitului intr-un teribil accident de masina.

Anamaria Prodan, lovitura pentru PRO TV. Cu ce post de televiziune a semnat impresara pentru un reality show, filmat 2424

Daca va era dor, ei bine, asteptarea a luat sfarsit. Anamaria Prodan si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, vor reveni in atentia publicului, pe micile ecrane. Cand, unde si cum va spunem imediat. Anamaria Prodan, lovitura pentru PRO TV E oficial! Una dintre cele mai sexy si mai apreciate vedete din showbizz-ul autohton se pregateste .

Zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu (VIDEO)

Este o zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit miercuri la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Topescu. Apropiati ai familiei dar si persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )