Libnet.ro
UNICEF

23:45

O noua lovitura pentru Ilie Nastase. Campioana a 21 de titluri Grand Slam face dezvaluiri: Ma intreba mereu daca sunt virgina! Eram un copil

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru Ilie Nastase. Campioana a 21 de titluri Grand Slam face dezvaluiri: Ma intreba mereu daca sunt virgina! Eram un copil

Scandalul urias la meciul dintre Romania si Marea Britanie de la Fed Cup, cu privire la atitudinea lui Ilie Nastase are repercursiuni, potrivit Gsp. ro. in urma incidentului, Daily Mail a publicat mai. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Ilie Nastase! Decizia luata de Federatia Internationala de Tenis, dupa ce fostul sportiv a fost scos cu forta de pe teren

Federatia Internationala de Tenis ITF) i-a ridicat acreditarea lui Ilie Nastase, astfel ca el nu va mai fi capitanul echipei Romaniei la meciurile de duminica, impotriva jucatoarelor din Marea.

Probleme mari pentru Ilie Nastase! Federatia britanica va depune o plangere la ITF

Presedintele Federatiei Britanice de Tenis LTA), Michael Downey, a anuntat, sambata, intr-un comunicat, ca forul pe care il conduce va depune o plangere la ITF cu privire la comportamentul.

Ilie Nastase are dreptate: arbitrul de la Romania - Marea Britanie este un asshole

Ilie Nastase este pus la zid in presa internationala, dar el nu a facut altceva decat sa isi apare corect echipa de Fed Cup. Arbitrul de scaun prezent sambata la meciul Soranei Cirstea a incalcat regulile din tenis doar pentru a se razbuna pe Ilie Nastase, cel mai probabil la comanda. Si le-a incalcat de doua ori.

Brigitte Sfat sare in apararea sotului sau: Ilie Nastase e o valoare orice s-ar intampla

Scandalul in care este implicat Ilie Nastase in urma declaratiilor facute si catalogate drept rasiste, lipsite de respect, precum si reactiile din timpul partidei dintre.

Dupa gesturile controversate ale lui Ilie Nastase, un roman scoate la vanzare o minge semnata de marele tenismen. Cat vrea sa obtina pe ea

Weekendul care tocmai s-a incheiat nu a fost unul prea bun pentru Ilie Nastase. Dupa ce a facut un comentariu la adresa Serenei Williams, catalogat drept discriminatoriu de un oficial ITF, Ilie Naastase a fost.

Ilie Nastase nu renunta la limbajul vulgar si spune ca accepta orice sanctiune: Sa ma bage la puscarie!

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost implicat intr-un scandal sexist la meciul dintre Romania si Marea Britanie, din barajul pentru Grupa Mondiala, potrivit gsp. ro. Nastase le-a spus.

Ilie Nastase, despre scandalul facut la Fed Cup: I-am zis ca e c....a! Sa ma bage la puscarie!

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost implicat intr-un scandal sexist la meciul dintre Romania si Marea Britanie, din barajul pentru Grupa Mondiala, potrivit gsp. ro. Nastase le-a spus.

Reactia lui Ilie Nastase dupa victoria Irinei Begu! Cum i-a deranjat acesta pe jurnalistii englezi din nou

Imediat dupa finalul meciului dintre Irina Begu si Heather Watson, Ilie Nastase s-a prezentat la baza Tenis Club IDU, potrivit GSP. Jurnalistii englezi au fost foarte deranjati pentru ca l-au vazut Nastase.

Mesajul surprinzator al lui Dan Negru pentru haterii lui Ilie Nastase

Ilie Nastase acuzat de rasism pe toate canalele media din lume! Iaca, sunt avocatul lui cu o poveste pentru hateri: Arturh Ashe a fost primul tenismen negru care a castigat US OPEN si Wimbledon! In 75, Ilie.

I-am zis ca e o curva. Trimiteti-ma la puscarie. Ilie Nastase, interviu sfidator pentru presa straina

La 48 de ore de la neplacutul incident care l-a avut in prim-plan pe Ilie Nastase, capitanul nejucator al Romaniei la Fed-Cup, fostul tenismen a acordat un interviu sfidator pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )