Libnet.ro
UNICEF

20:45

Noua metoda prin care hotii iti iau banii. inselatoria asta face ravagii in Romania acum

Playtech Playtech,
Noua metoda prin care hotii iti iau banii. inselatoria asta face ravagii in Romania acum

A aparut o noua metoda prin care hotii iti iau banii. Aceasta este inselatoria care face ravagii in Romania in prezent. O femeie din Alba este cercetata pentru inselaciune in forma continuata dupa ce a promis mai multor oameni ca le aduce produse din afara UE, fara sa mai plateasca taxe vamale. Astfel, femeia a . continuă pe Playtech

Cine sunt cei 7 parlamentari care pacalesc statul pentru 1.000 de euro lunar. Cum iau banii

Ne apropiem de Alegerile Parlamentare si, dupa jocul politic, au inceput sa apara informatii compromitatoare. Multe dintre ele au legatura cu actualii deputati, altele cu viitori, posibili, reprezentati in cele doua camere ale Parlamentului. Deputatul USR, Claudiu Nasui a decis sa dezvaluie lista cu deputatii care incaseaza si alte sume, in afara de cele oficiale.

Claudiu Nasui anunta ca a depus un proiect de lege prin care votul in plenul reunit al Parlamentului sa nu mai fie secret

Deputatul USR Claudiu Nasui a anuntat joi ca a depus un proiect de lege prin care votul sa nu mai fie secret in plenul reunit al Parlamentului. Acesta precizeaza ca parlamentarii trebuie sa dea socoteala votantilor pentru alegerile lor. Referitor la votul privind numirea lui Florin Iordache ca presedinte al Consiliului Legislativ, Nasui spune ca zilele acestea am asistat la o situatie absolut ridicola in care responsabilitatea este pasata de la un partid la altul, tocmai pentru ca nu exista dovezi clare, conform news. ro.

Descopera Moovit, aplicatia prin care iti gasesti cea mai buna ruta de calatorie pe noul tau telefon HUAWEI P smart 2021

HUAWEI are un nou telefon in portofoliu, dar si o veste importanta, atat pentru noii utilizatori, cat si pentru cei care folosesc deja dispozitivele sale. Dar inainte de toate, o scurta.

Noua boala pe care virusul o produce in corpul tau. Romani, mare atentie!

Coronavirusurile sunt o familie de virusuri care provoaca infectii la om si o varietate de animale. Ele pot duce la aparitia unor focare precum cele cauzate de MERS-CoV si SARS. Noul coronavirus COVID-19 reprezinta o tulpina a acestei bacterii care nu a mai fost indetificata anterior la om, prin urmare, este motiv de ingrijorare pentru .

Curtea Constitutionala a respins sesizarea prin care Robert Cazanciuc incerca sa-l scape de un dosar penal pe Tariceanu

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, cererea formulata de presedintele Senatului, Robert Cazanciuc, si a constatat ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Senat si Parchetul General. Este vorba despre sesizarea in care Cazanciuc a sesizat CCR dupa ce lui Calin Popescu-Tariceanu i s-a deschis dosar penal pentru abuz in serviciu pentru ca a refuzat sa puna in aplicare o decizie definitiva a Justitiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )