Libnet.ro
UNICEF

11:31

O noua piesa Lana del Rey a scapat pe internet True Love On The Side

Devorator Monden Devorator Monden,
O noua piesa Lana del Rey a scapat pe internet True Love On The Side

Foarte multe piese ale cantaretei nelansate oficial au fost postate pe internet si au ramas la statutul de demo. Seria continua cu o noua piesa care a poposit online in urma cu putin timp. True Love On The Side, caci asa se intituleaza piesa, este compusa in stilul rock, neobisnuit pentru cantareata, care suna chiar . continuă pe Devorator Monden

O noua piesa One Direction a fost scapata pe internet Just Cant Let Her Go!

Niall, Harry, Zayn, Liam si Louis se bucura de un mare succes inca de la debut. Baietii au fost marii castigatori ai galei Teen Choice Awards 2013 de acum doua zile, iar acum putin timp fanii lor au avut parte de o surpriza. Just Cant Let Her Go, despre care nu stie daca e un .

Asculta aici Heart Without Chains, o noua piesa a lui Ellie Goulding lansata online!

Noul track face parte de pe editia relansata a albumului Halcyon, intitulata Halcyon Days. De pe aceasta editie, artista britanica a mai facut publice piesele Burn si Midas Touch. Hearts Without Chains a aparut pe internet weekend-ul trecut si a venit ca o surpriza pentru fanii artistei dupa ce single-ul Burn a atins prima pozitie .

Eminem is back! Asculta aici noua piesa Survival!

Piesa a fost lansat online ieri si face parte din trailerul pentru jocul video Call Of Duty: Ghosts. Survival, produsa de catre DJ Khalil, reprezinta o colaborare cu Liz Rodrigues. Aceasta piesa nu va fi lansata ca single oficial, insa va aparea pe viitorul album al rapperului care se pare ca va fi lansat spre .

O noua piesa a lui Jessie J a fost dezvaluita Excuse My Rude!

Noul track, care va face parte de pe viitorul album al cantaretei, este o colaborare cu rapperita Becky G. Excuse My Rude a fost difuzata in premiera la un post britanic de radio. Piesa, care are accente hip-hop, nu va fi lansata ca single. Excuse My Rude este o piesa puternica, punand in valoare vocea .

VIDEO Applause. Asculta noua piesa cantata de Lady Gaga

Lady Gaga si-a lansat oficial primul single de pe albumul ARTPOP, cu o saptamana inainte de termenul anuntat initial, dupa ce hackerii au raspandit pe internet mai multe versiuni false ale melodiei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )