Libnet.ro
UNICEF

05:15

Primul roman suspect ca ar fi infectat cu noua tulpina de coronavirus. De ce a fost incarcerat in Franta

Adevărul Adevărul,
Primul roman suspect ca ar fi infectat cu noua tulpina de coronavirus. De ce a fost incarcerat in Franta

Doi romani incarcerati in Franta pentru trafic de persoane au fost confirmati pozitiv pentru COVID-19, in cazul unuia dintre ei existand suspiciunea ca ar fi infectat cu varianta britanica a coronavirusului. continuă pe Adevărul

Noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu a fost identificata, deocamdata, pe teritoriul Romaniei - raport preliminar MedLife

In urma unei analize, efectuata de catre specialistii MedLife, a peste 60 de genomuri SARS-CoV-2, provenite din Brasov, Cluj, Timisoara, Sibiu si Bucuresti, s-a constatat ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu a fost identificata, deocamdata, pe teritoriul Romaniei. Raportul, o initiativa sociala, a fost derulat integral de catre specialisti MedLife, cu resursele materiale proprii ale companiei.

Noua tulpina de coronavirus face ravagii in Marea Britanie. Guvernul impune noi restrictii

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat miercuri seara ca ritmul abrupt de raspandire a noii variante de coronavirus cere sa fie luate masuri mai dure in anumite regiuni.

Primul roman infectat cu coronavirus s-a infectat din nou: Eu si virusul incepem sa ne imprietenim

Sergiu Sgurescu primul roman infectat cu noul coronavirus in tara noastra si unul dintre primii care s-au vindecat, a anuntat ca s-a infectat din nou cu coronavirus, de aceasta data in Germania.

Noua tulpina britanica identificata in Chile

Un caz de contaminare cu noua tulpina britanica de coronavirus a fost inregistrat in Chile, primul caz confirmat in America Latina, au anuntat marti autoritatile sanitare, noteaza AFP.

Primul roman diagnosticat cu COVID-19 s-a infectat a doua oara cu virusul

Primul roman care a fost depistat cu noul coronavirus, la sfarsitul lunii februarie, s-a reinfectat acum. Tanarul, in varsta de 25 de ani, este asimptomatic si sta in carantina, in Germania, acolo unde locuieste in prezent.

Primul roman infectat cu COVID-19 a contractat virusul a doua oara

Sergiu Sgurescu, primul roman infectat cu noul coronavirus, pe 26 februarie 2020, s-a reinfectat.

Primul roman depistat cu coronavirus s-a reinfectat

Sergiu Sgurescu, primul roman infectat cu noul coronavirus pe 26 februarie 2020, s-a reinfectat si a dat de inteles ca este asimptomatic, la fel ca prima oara.

Noua tulpina britanica, prezenta in Germania din luna noiembrie

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie era prezenta inca din luna noiembrie in nordul Germaniei, unde a fost identificata la un pacient, au indicat astazi autoritatile sanitare germane.

Manager unitate Covid: Nu stiu daca noua tulpina de coronavirus a ajuns deja in Romania, dar sigur este pe aproape

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti, a vorbit desprenoua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Specialistul sustine ca aceasta este mult mai transmisibila, dar nu ar fi mai.

CORONAVIRUS |Primul roman testat pozitiv cu COVID-19 anunta ca s-a reinfectat: Cum se simte tanarul din judetul Gorj

Primul roman care a fost testat pozitiv cu coronavirus pe teritoriul tarii noastre anunta ca s-a reinfectat cu SARS-CoV-2. Sergiu Sgurescu a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 26 februarie, iar miercuri, la 10 luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )