Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noua tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie a fost confirmata si in Romania

Adevărul Adevărul,
Noua tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie a fost confirmata si in Romania

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care circula in Marea britanie a fost confirmata si in Romania. Pacienta este din Giurgiu si nu este internata. Probele bioloice au fost analizate la Institutul Matei Bals din Capitala. continuă pe Adevărul

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

Jumatate de milion de romani, in lockdown obligatoriu: dezastrul din Marea Britanie, confirmat

Marea Britanie trece prin cea mai dificila perioada de la inceputul pandemiei, iar avand in vedere numarul de romani din teritoriu, anuntul lui Boris Johnson va avea efecte economice.

Viata din Marea Britanie, mai scumpa, peste noapte: multe firme europene nu mai vor sa livreze in UK

Va mai trece mult timp pana cand toate consecintele Brexit vor iesi la iveala. Cea mai recenta dintre ele face insa foarte dificila viata britanicilor si, implicit, a romanilor din.

Elevii din Marea Britanie nu vor sustine examene in acest an

Elevii din Anglia nu vor sustine examene formale in acest an din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat miercuri ministrul Educatiei, Gavin Williamson, ci vor primi note in urma evaluarii facute de profesori, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Ministrul britanic al Educatiei: Elevii din Marea Britanie nu vor sustine examene in acest an din cauza pandemiei

Potrivit ministrului britanic al Educatiei, Gavin Williamson, elevii din Anglia nu vor sustine examene formale in acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. in schimb, vor primi note in urma evaluarii facute de.

Premierul Boris Johnson: Lockdown-ul din Marea Britanie va fi ridicat gradual. Scolile se deschid primele

Premierul Marii Britanii a declarat in Parlamentul britanic ca restrictiile impuse in cadrul celui mai recent lockdown din Anglia vor fi ridicate gradual. Primele institutii care isi vor relua activitatea vor fi.

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

Cine este primul pacient roman infectat cu noua tulpina de coronavirus B.1.1.7 din Marea Britanie

Ministerul Sanatatii a confirmat joi primul caz de infectare cu noua tulpina a SARS-CoV-2, de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu care s-a prezentat la camera de garda a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals pe data de 3 ianuarie.

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Australia, depistata cu noua tulpina de coronavirus

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Spring Hill - Brisbane, Australia - a fost depistata cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Femeia s-a plimbat timp de patru zile inainte de a se confirma infectia.

Un avion plin cu criminali si talhari expulzati din Marea Britanie va ajunge saptamana viitoare in Romania

Avionul condamnatilor exista in realitate si va ajunge chiar in Romania. Este vorba despre un avion care va avea 30 de pasageri, toti romani condamnati si inchisi pana acum in Marea Britanie, dar alungati de Brexit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )