Libnet.ro
UNICEF

21:00

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Cine este primul pacient roman infectat cu noua tulpina de coronavirus B.1.1.7 din Marea Britanie

Ministerul Sanatatii a confirmat joi primul caz de infectare cu noua tulpina a SARS-CoV-2, de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu care s-a prezentat la camera de garda a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals pe data de 3 ianuarie.

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

Noua tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie a fost confirmata si in Romania

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care circula in Marea britanie a fost confirmata si in Romania. Pacienta este din Giurgiu si nu este internata. Probele bioloice au fost analizate la Institutul Matei Bals din Capitala.

Cunoscut cercetator roman, stabilit in Marea Britanie: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule si in Romania Nu e decloc clar daca e mai contagioasa in randul copiilor sau al tinerilor

Cercetatorul Octavian Voiculescu a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca nu este clar daca noua tulpina de COVID-19, care a pus in alerta statele europene, este mai contagioasa in.

INTERVIU Cercetator roman la Cambridge: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule deja in Europa, insa putine tari verifica sistematic mutatiile

Noua tulpina de coronavirus ar putea sa nu-si aiba originea in Marea Britanie. Tarile care supravegheaza variantele virale ale coronavirusului sunt putine. in Romania, ultima secventiere s-a facut in luna iunie 2020.

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Australia, depistata cu noua tulpina de coronavirus

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Spring Hill - Brisbane, Australia - a fost depistata cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Femeia s-a plimbat timp de patru zile inainte de a se confirma infectia.

Alexandru Rafila, despre noua tulpina B.1.1.7: Este mai contagioasa. Vaccinarea are rol protector

Profesorul Alexadru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat in exclusivitate in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, ce efecte are noua tulpina de coronavirus B. 7, care a fost confirmata si in Romania la tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu.

Noua tulpina de coronavirus a ajuns in Romania

O femeie care nu a calatorit in strainatate a fost confirmata cu noua tulpina de coronavirus. Cazul a fost identificat la Giurgiu. Autoritatile au deschis o ancheta. Pacienta nu e internata si are simptome usoare, relateaza b1. ro.

Noua tulpina de COVID, confirmata in Romania la o femeie care nu a calatorit in strainatate

O femeie care nu a calatorit deloc in strainatate in ultima vreme a fost confirmata cu noua tulpina a coronavirusului.

OMS cere tarilor Europei sa faca eforturi mai mari in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina de coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii le-a cerut, joi, 7 ianuarie, tarilor Europei sa reactioneze mai mult in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina mai contagioasa a coronavirusului, in timp ce doua focare cu risc au fost depistate in Franta, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )