Libnet.ro
UNICEF

07:15

O noua veste buna pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
O noua veste buna pentru Simona Halep

Curg vestile bune despre Simona Halep, dupa ce s-a aflat ca romanca va reveni pe primul loc mondial. Recuperarea ei dupa o accidentare este pe drumul cel bun, astfel ca sportiva va participa la turneul de la. continuă pe Antena3

Daniel Zamfir, o noua veste excelenta pentru romanii cu CREDITE: Debitorul va avea posibilitatea sa... RECUPERATORII au motive serioase de ingrijorare

Senatorul liberal Daniel Zamfir, cunoscut pentru proiectele sale legislative depuse in sprijinul clientilor bancari, a venit cu o noua veste buna, anuntand reintroducerea retractului litigios. Comisiile de buget,.

Repaus total pentru Simona Halep. Prezenta la Indian Wells incerta

Retrasa din turneul de la Doha din cauza accidentarii la picior care i-a pus probleme dupa Australian Open, Simona Halep a revenit in tara si trebuie sa stea departe de teren o perioada.

Ministerul Turismului, veste buna pentru bugetari: Toti vor primi vouchere de vacanta

Ministerul Turismului a anuntat ca se vor acorda in anul 2018 vouchere de vacanta pentru bugetari, proiectul aflandu-se in dezbatere in Senat. Cei care lucreaza in sectorul public sau in companii in.

Veste FABULOASA pentru romanii care vor sa se imprumute la banci. Proiectul lui Daniel Zamfir privind PLAFONAREA DOBANZILOR la CREDITE, aviz favorabil la Senat

Veste buna pentru romanii care doresc sa contracteze credite. Marti, Comisiile reunite ale Senatului, cea economica, juridica si de buget finante, au avizat favorabildoua dintre cele trei proiecte de.

Simona Halep revine pe teren! Care va fi urmatorul meci al jucatoarei de tenis

Simona Halep se afla la Constanta si se recupereaza, dupa accidentarea de la Doha. Starea sa de sanatate este buna, iar aceasta va putea participa la Indian Wells. Andrei Pavel, unul dintre antrenorii Simonei.

Caroline Wozniacki explica de ce Simona Halep este mai buna ca ea

Simona Halep va reveni, saptamana viitoare, pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu un avans de 440 de .

Cat trebuie sa stea Simona Halep departe de tenis? Tatal jucatoarei a venit urgent de la Constanta pentru a fi alaturi de ea

Simona Halep a revenit sambata de la Doha si se afla in Bucuresti, unde se trateaza intens pentru accidentarea care a determinat-o sa abandoneze la Qatar Open.

VIDEO FOTO Cum a ales Simona Halep sa isi petreaca perioada de repaus fortata de accidentare si cine ii alina suferinta

Simona Halep a foste nevoita sa abandoneze in seminalele turneului de la Doha si are nevoie de o pauza completa de cel putin o saptamana.

VIDEO Simona Halep nedumerita! De ce a ridicat ea din umeri la un sondaj facut printre jucatoarele de top din tenis

Simona Halep a fost selectata de WTA sa raspunda la un sondaj realizat printre jucatoarele de tenis din top ale momentului.

VIDEO Simona Halep, nedumerita. De ce a ridicat ea din umeri la un sondaj facut printre jucatoarele de top din tenis

Simona Halep a fost selectata de WTA sa raspunda la un sondaj realizat printre jucatoarele de tenis din top ale momentului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )