Libnet.ro
UNICEF

20:00

O noua victorie pentru Halep! Romanca si-a pulverizat adversara din turul 3 de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
O noua victorie pentru Halep! Romanca si-a pulverizat adversara din turul 3 de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale ultimului turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o pe Amanda Anisimova 29 WTA), scor 6-0, 6-1, in doar 55 de minute. continuă pe Adevărul

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Noua judete cu dubla victorie pentru PNL - presedinte de CJ si primar de municipiu resedinta de judet

Grupul judetelor total galbene cu presedinte de Consiliu Judetean si primar de municipiu resedinta de judet este format din noua judete. Dupa numararea voturilor, configuratia politica.

Victorie pentru CSA Steaua in Stefan cel Mare

Echipa CSA Steaua Bucuresti a obtinut a patra victorie consecutiva in noul sezon de Liga 3.

Victorie pentru PNL la alegerile locale din Teleorman. Ionel Danca, mesaj de felicitare pentru Cristi Barbu: Este inceputul sfarsitului pentru dominatia PSD in Sudul Romaniei

PNL a obtinut o victorie importanta laalegerile locale din judetul Teleorman, unde liberalii au reusit sa obtina majoritatea in Consiliul Judetean cu 44% din voturi si a invins PSD cu 5 procente.

CARTA ALBA A APARARII 2020: Combaterea fake-news si a informatiilor ostile, o noua provocare pentru apararea nationala

Stirile false afecteaza increderea populatiei in institutiile statului si urmaresc influentarea procesului decizional * Competitia din domeniul energetic implica noi riscuri de securitate in regiunea Marii Negre * Armata Romana doreste achizitionarea de drone multifunctionale, construirea unui poligon de instruire pentru lupta urbana si lansarea proiectului Sistemul Individual Soldatul Viitorului Stirile false fake-news) si actiunile informative ostile reprezinta o provocare cu incidenta asupra domeniului politico-militar, deoarece sunt derulate atat in scopul influentarii perceptiei sociale si afectarii increderii populatiei in institutiile statului, cat si pentru obtinerea de informatii necesare pentru influentarea procesului decizional, se arata in Carta Alba a Apararii, document care a fost discutat in cadrul sedintei de Guvern care s-a desfasurat aseara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )