Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, inscaunat, sambata la Catedrala Sfantul Mihail: Imagini spectaculoase(VIDEO)

B1 B1,
Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, inscaunat, sambata la Catedrala Sfantul Mihail: Imagini spectaculoase(VIDEO)

Imagini spectaculoase la Catedrala Sfantul Mihail, din Alba Iulia. Peste 6. 000 de pelerini, din tara si strainatate, au participat, sambata, la inscaunarea noului arhiepiscop romano-catolic. Kovacs. continuă pe B1

VIDEO Mii de pelerini din tara si strainatate participa la inscaunarea noului arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia

Noul arhiepiscop romano-catolic Gergely Kovacs, este sfintit si inscaunat sambata, 22 februarie, in cadrul unei ceremonii ce are loc la Catedrala Sfantul Mihail din Cetatea Alba Iulia.

Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia despre cazul Ditrau: Nu am acum o parere. E obligatia mea sa vorbesc cu cei implicati

Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, Kovacs Gergely, consacrat si inscaunat sambata, 22 februarie, in prezenta a mii de pelerini din tara si strainatate, va merge la Ditrau pentru a analiza situatia privind cazul cetatenilor din Sri Lanka angajati la o brutarie din localitate.

Mii de pelerini, diplomati, membri ai Guvernelor roman si maghiar, asteptati la Alba Iulia la inscaunarea noului arhiepiscop romano-catolic

Mii de preoti si credinciosi din Romania si Ungaria, cardinali si episcopi, dar si diplomati si membri ai Guvernelor roman si maghiar sunt asteptati sambata, 22 februarie, la consacrarea si inscaunarea noului arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, Kovacs Gergely, in Catedrala Sfantul Mihail din Alba Iulia.

Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, despre cazul Ditrau: Mai intai trebuie sa vorbesc cu cei implicati

Noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, Kovacs Gergely, consacrat sambata in functie, a evitat, in cadrul unei intalniri avute, ulterior ceremoniei, cu presa, sa isi exprime parerea fata de cazul Ditrau, mentionand ca va putea face acest lucru doar dupa ce va vorbi in mod direct cu cei implicati, acesta luand in calcul inclusiv o deplasare in localitatea harghiteana in perioada urmatoare, transmite Agerpres. Iohannis, catre noul Arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia: Sa ne respectam identitatile si credintele, dar sa depasim diviziunile.

Klaus Iohannis, mesaj pentru noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia: Sa ne respectam credintele, dar sa depasim diviziunile

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, sambata, cu ocazia instalarii Monseniorului Kovacs Gergely ca Arhiepiscop al Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba-Iulia. Seful statului amintit, in.

Senatorul PSD Daniel Breaz candideaza pentru al treilea mandat de rector al Universitatii din Alba Iulia

Senatorul PSD, Daniel Breaz, este singurul candidat pentru functia de rector al Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, la alegerile universitare din acest an.

VIDEO Barbat ridicat cu forta de politisti la Alba Iulia. Pete rosii, asemanatoare sangelui, observate in masina acestuia

Interventie in forta a politistilor, joi, 20 februarie 2020, intr-o locuinta din Alba Iulia. Un barbat a fost ridicat de catre oamenii legii si dus la politie pentru audieri.

Femeie in varsta de 81 de ani, decedata de gripa la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia

O pacienta in varsta de 81 de ani diagnosticata cu gripa, care prezenta si alte boli, a decedat, in 16 februarie 2020, la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia.

500 de mucuri de tigara aruncate pe jos de trecatori, stranse in doar o ora din Cetatea din Alba Iulia

Sute de mucuri de tigara aruncate pe jos de catre trecatori au fost adunate in doar o ora de pe traseul dintre Poarta I si Poarta a II-a a Cetatii din Alba Iulia.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2722 seconds )