Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noul coronavirus - adus in statul New York din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noul coronavirus - adus in statul New York din Europa

Cercetari arata ca noul coronavirus a ajuns in statul New York din Europa si nu din China, potrivit guvernatorul statului, Andrew Cuomo, care il acuza pe Donald Trump ca a impus prea tarziu interdictii de calatorie pentru a impidica raspandirea virusului, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Noul coronavirus, adus in New York din Europa, nu din China

Cercetari arata ca noul coronavirus a ajuns in statul New York din Europa si nu din China, potrivit guvernatorul statului, Andrew Cuomo, care il acuza pe Donald Trump ca a impus prea tarziu interdictii de calatorie pentru a impidica raspandirea virusului, relateaza Reuters.

Doua pisici au fost depistate pozitiv cu COVID-19 in New York

Doua pisici au fost infectate cu COVID-19 in statul New York, Statele Unite. Autoritatile presupun ca virusul s-a transmis de la oameni. Ambele pisici, care insa locuiesc in zone diferite ale New York-ului, aveau probleme usoare cu respiratia, motiv pentru care au fost testate pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv.

De doua ori mai multe apeluri de urgenta in New York pentru probleme create de dzinfectanti, dupa declaratia lui Trump

Centrul de control al substantelor toxice din New York a primit de doua ori mai multe apeluri de urgenta privind expunerea la substante dezinfectante, dupa ce joi Donald Trump intreba intr-o conferinta de presa daca exisita vreo injectie cu dezinfectant pentru a ucide coronavirusul.

New York Times: La presiunile Chinei, Uniunea Europeana ar fi slabit critcile la adresa Beijinului intr-un raport prinvind practicile de dezinformare in contextul pandemiei de COVID-19

Uniunea Europeana ar fi slabit criticile la adresa Chinei dintr-un raport privind practicile de dezinformare in contextul pandemiei de COVID-19, scriu jurnalistii de la New York Times, care precizeaza ca modul in.

New York Times: La presiunile Chinei, Uniunea Europeana ar fi slabit criticile la adresa Beijinului intr-un raport prinvind practicile de dezinformare in contextul pandemiei de COVID-19

Uniunea Europeana ar fi slabit criticile la adresa Chinei dintr-un raport privind practicile de dezinformare in contextul pandemiei de COVID-19, scriu jurnalistii de la New York Times, care precizeaza ca modul in.

Solidaritate in vremea pandemiei. Guvernatorul statului New York a lasat audienta cu ochii in lacrimi, dupa ce a citit scrisoarea unui fermier. Andrew Cuomo, vizibil emotionat: Cata generozitate e aici? (VIDEO)

Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, a lasat audienta cu ochii in lacrimi, vineri, dupa ce a citit, el insusi vizibil emotionat, scrisoarea primita de la un fermier din Kansas, care i-a trimis o masca.

Noul coronavirus sta bine pe metalele pretioase. Cat rezista virusul pe bijuterii si pe diverse suprafete INFOGRAFIC

Noul coronavirus rezista cel mai mult timp pe bijuterii, pe manere sau pe tacamuri si cel mai putin pe ambalaje sau pe cutii. Atunci cand vine vorba de temperatura, virusul rezista pana la 28 de zile la 4 grade Celsius, in timp ce la 40 de noul coronavirus rezista pana la 6 ore.

Aproximativ 150 de contaminari cu noul coronavirus la bordul navei italiene de croaziera Costa Atlantica

Aproximativ 150 de membri ai echipajului navei italiene de croaziera Costa Atlantica, care se afla intr-o escala tehnica in portul japonez Nagasaki, sunt infectati cu noul coronavirus, scrie sambata presa locala, relateaza Reuters.

Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 579

Numarul deceselor in randul pacientilor confirmati pozitiv cu noul coronavirus ajunge la 579, dupa ce alte patru personae cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani si-au pierdut viata.

INTERVIU Cat de imprevizibila este infectia cu noul coronavirus: Se poate transforma brusc intr-o afectiune severa dupa o saptamana de simptome usoare

Infectia cu noul coronavirus este o afectiune extrem de imprevizibila, iar automedicatia si lipsa unei discutii cu medicul, in momentul in care apar simptome suspecte, nu sunt recomandate sub nicio forma, declara Adrian Pana, medic primar sanatate publica si medic specialist epidemiolog, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Chiar daca 80% dintre cei infectati fac forme usoare de boala sau asimptomatice), in cazul persoanelor care au forme usoare exista riscul ca, dupa o saptamana, afectiunea sa se transforme intr-una severa. VIDEO Interviu cu militarul care conduce spitalul din Focsani: Astazi noi ne confruntam cu un veritabil razboi biologic, aceasta infectie cu SARS-CoV-2 Imagini din spital.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )