Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noul coronavirus inainteaza in Europa. Alte doua tari, situate la granita cu Italia, au confirmat primele cazuri de infectare cu Covid-19

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus inainteaza in Europa. Alte doua tari, situate la granita cu Italia, au confirmat primele cazuri de infectare cu Covid-19

Croatia si Austria au confirmat marti primele cazuri de infectare cu Covid-19. in cazul Croatiei, este vorba despre o persoana tanara, care prezinta simptome usoare. Austria a raportat doua cazuri in regiunea Tirol. continuă pe Adevărul

Alte doua tari europene au confirmat primele cazuri de coronavirus. Ce s-a aflat despre cei infectati

Austria a anuntat, de asemenea, primele doua cazuri confirmate de coronavirus. Un caz a mai fost confirmat si in Croatia. Astfel ca, primele doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Austria si au fost facute publice de catre autoritati. Alte doua tari europene au confirmat primele cazuri de coronavirus Autoritatile din Tirol au confirmat .

Epidemia de coronavirus ia amploare in Italia. Alte doua cazuri au fost depistate in Veneto

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate in regiunea italiana Veneto, una dintre zonele afectate de epidemia de coronavirus.

Panica in Italia. Numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus a ajuns la 157 si a fost inregistrat al treilea deces

In Italia, unde se afla cea mai mare comunitate de romani din strainatate, numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus a crescut la 157. Guvernatorul Lombardiei a spus ca in regiune s-a ajuns la 89 de pacienti, fata de 54 in ziua anterioara, iar un purtator de cuvant al guvernatorului din Veneto a informat ca aici sunt 19 cazuri, cu 7 mai mult decat sambata.

USR cere o ampla campanie de informare a cetatenilor privind infectia cu noul coronavirus

Uniunea Salvati Romania ii solicita ministrului Sanatatii sa declanseze o ampla campanie de informare a cetatenilor privind infectia cu noul coronavirus, mentionand ca luni dimineata site-urile institutiilor cheie nu au fost actualizate cu date de ultima ora, postate la loc vizibil.

Ce spune Arafat despre e153;ansele Romacentniei de a fi ocolita de noul coronavirus

Mai multe antacentlniri vor fi organizate luni la ministerele Sanataapoundii a159;i al Afacerilor Interne, an contextul pericolului reprezentat de noul coronavirus. e152;eful Departamentului pentru Situae155;ii de Urgene155;a, Raed Arafat, a declarat duminica seara ca e153;ansele.

FMI: Epidemia cu noul coronavirus va sterge 0,1 puncte procentuale din avansul economiei mondiale in 2020

Extinderea rapida a epidemiei cu noul coronavirus va reduce probabil cresterea economica a Chinei in acest an la 5,6%, in scadere cu 0,4 puncte procentuale fata de prognoza din ianuarie, si va sterge 0,1 puncte procentuale din avansul economiei mondiale, a avertizat sambata Fondul Monetar International, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Febra, teroare si zvonuri: Cum a trait un tanar din China infectia cu noul coronavirus

Febra, teroare si zvonuri: Cum a trait un tanar din China infectia cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )