Libnet.ro
UNICEF

05:45

Noul coronavirus poate bloca activitatea celui mai mare producator de energie pe carbune din Romania

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus poate bloca activitatea celui mai mare producator de energie pe carbune din Romania

SARS-CoV-2 poate bloca activitatea Complexului Energetic Oltenia CEO), cu sediul in Targu Jiu, cel mai mare producator de energie electrica pe baza de carbune din Romania. continuă pe Adevărul

Studiu. Noul coronavirus poate fi transmis pe cale sexuala si poate provoca infertilitate in randul barbatilor

Noul coronavirus poate fi transmis pe cale sexuala si poate provoca infertilitate in randul barbatilor, fiind descoperite similaritati intre COVID-19 si virusul Zika, potrivit unui studiu realizat cercetatori americani.

Statele Unite: Un studiu dezvaluie o rata de infectii cu coronavirus de doua pana la 13 ori mai mare decat cifrele oficiale

Numarul real de persoane infectate cu noul coronavirus in Statele Unite ar fi fost de doua pana la 13 ori mai mare decat numarul oficial de cazuri in primavara, conform datelor de la Centrele pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC), potrivit Le Figaro.

VIDEO Focar de COVID-19 la cea mai mare companie din Braila, care are 3.400 de angajati. Prefect: Daca nu va protejati, vom fi obligati sa inchidem fabrica

Cincizeci de angajati ai celui mai mare angajator din judetul Braila - o fabrica de cablaje auto cu 3. 400 de salariati - au fost diagnosticati cu COVID-19. Prefectul Brailei, Catalin Boboc, ii avertizeaza pe oameni ca daca nu isi vor lua toate masurile de protectie in timpul serviciului, dar si in mijloacele de transport in comun cand vin sau pleaca de la munca, va fi obligat sa inchida fabrica.

VIDEO Distractie la maxim in cluburile din cel mai mare complex studentesc clujean

Zeci de tineri s-au distrat ignorind masurile de siguranta recomandate de autoritati in mai multe cluburi de pe strada Piezisa, aflata in zona celui mai mare complex de camine studentesti din oras.

EXCLUSIV Cea mai mare fabrica din judetul Braila a devenit focar de coronavirus. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: incercam sa evitam situatia in care sa fim nevoiti sa oprim activitatea

EXCLSUIV Fabricade componente auto YAZAKI din Braila, cel mai mare angajator privat din judet, cu peste 3. 400 de muncitori, a devenit focar de COIVID-19, dupa ce au fost confirmate peste 40 de cazuri de.

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

Aproape 100 de angajati de la cel mai mare combinat de prelucrare a carnii din Romania, infectati cu coronavirus

Un numar de 93 de persoane de la cel mai mare combinat de procesare a carnii din Romania, Smithfield, din judetul Timis, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca s-a decis suspendarea activitatii timp de o saptamana, transmite Mediafax.

Romania inregistreaza un numar record de decese ca urmare a infectarii cu noul coronavirus: 36 de morti in 24 de ore

Romania inregistreaza, marti, un numar record de decese ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Nu mai putin de 36 de persoane au murit in ultimele 24 de ore. Tot azi a mai fost inregistrat un record: cei mai multi pacienti internati la Terapie Intensiva.

Cresc imbolnavirile. 247 de calaraseni, infectati cu noul coronavirus

La nivelul judetului Calarasi, miercuri, 22 iulie, 247 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus, cu 4 cazuri inregistrate in ultimele 24 de ore. Pe teritoriul Romaniei, pana la aceasta data au fost confirmate 40. 163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 663 de pacienti au fost declarati vindecati si 2. 693 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

ANSVSA, despre faptul ca alimentele de origine animala sau nonanimala nu sunt o sursa de infectare cu noul coronavirus

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor asigura ca nu exista dovezi potrivit carora alimentele ar putea reprezenta o sursa de infectare cu noul coronavirus. ANSVSA a tinut s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )