Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Distractie la maxim in cluburile din cel mai mare complex studentesc clujean

Adevărul Adevărul,
VIDEO Distractie la maxim in cluburile din cel mai mare complex studentesc clujean

Zeci de tineri s-au distrat ignorind masurile de siguranta recomandate de autoritati in mai multe cluburi de pe strada Piezisa, aflata in zona celui mai mare complex de camine studentesti din oras. continuă pe Adevărul

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,.

Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a demontat joi seara, la Sinteza zilei, unul dintre cele mai mare fake-news-uri din ultima perioada din Romania. Potrivit unei informatii care a circulat in mediul on-line, in urma unui studiu a rezultat ca 90% din populatie are deja anticorpi COVID-19.

NN, cel mai mare asigurator de viata, se va extinde si pe asigurari generale, fara RCA si CASCO - surse NN a confirmat oficial planul de a intra pe asigurari generale

Grupul olandez NN, lider pe zona asigurarilor de viata din Romania, cu o cota de piata de 36,58%, a initiat demersurile pentru inregistrarea unei noi societati, NN Asigurari, care sa se ocupe si de asigurari generale. ASF a avizat miercuri inregistrarea acestei firme, iar surse aproapiate procesului au declarat pentru HotNews. ro ca NN ar vrea sa vanda toate tipurile de asigurari generale, mai putin asigurarile auto aferente claselor 10 si 3 - RCA si CASCO. UPDATE 09:37) NN Romania a confirmat joi oficial planurile de intrare pe piata asigurarilor generale. Procesul complet de autorizare de functionare este asteptat sa se incheie in toamna acestui an.

Record ciudat: ar putea fi cel mai mare joc din istorie. De ce se vinde pe 10 DVD-uri

In 2020, majoritatea jocurilor sunt descarcate de pe internet, legal sau nu. Daca nu ai insa o conexiune rapida la internet, unii dezvoltatorii opteaza in continuare la jocuri pe disc.

Volkswagen vine cu cea mai mare revolutie din industria auto: ce planuri are gigantul

Volkswagen e cel mai mare producator auto al lumii. Acum, isi adapteaza strategiile astfel incat sa-si pastreze pozitia dominanta si-n vremurile dificile pe care le traverseaza.

Se deschide cel mai mare restaurant libanez din vestul tarii. Amenajarea conceptului a depasit 2 milioane de euro

Restaurantul Fenice Palas Mediterranean Lebanese este singurul restaurant din Timisoara dispus pe patru niveluri.

Peste 100.000 de oameni la mare. Care e atmosfera pe litoralul romanesc, in cel mai aglomerat weekend de pana acum (VIDEO)

Pandemie sau nu, romanii nu renunta la distractia de weekend. Peste 100. 000 de oameni au mers la mare in cel mai aglomerat sfarsit de saptamana de pe litoral, iar unii continua sa vina si duminica in.

INTERVIU Avertismentul lui Dorel Sandesc, cel mai cunoscut medic ATI din Romania: Avem doar 1.000 de medici ATI. Va fi una dintre problemele majore, daca numarul pacientilor cu COVID va creste

Numarul pacientilor infectati cu coronavirus continua sa creasca, iar odata cu el si numarul pacientilor critici, care ajung in faze grave ale bolii, lucru care pune o presiune mare pe sectiile de terapie intensiva din spitale. Mai ales in conditiile in care in aceste sectii ajung si pacienti in stare critica din cauza altor afectiuni, care nu au luat pauza pe perioada epidemiei, atrage atentia Dorel Sandesc, medic ATI, presedintele Societatii Romane de Anestezie-Terapie Intensiva si al comisiei de specialitate din Ministerul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Cu toate ca s-a vorbit foarte mult despre numarul insuficient de paturi, Dorel Sandesc subliniaza si cealalta parte grava a problemei - deficitul de personal din sectiile ATI, unde exista doar circa 1. 000 de medici si in jur de 800 de rezidenti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )