Libnet.ro
UNICEF

14:00

Studiu. Noul coronavirus poate fi transmis pe cale sexuala si poate provoca infertilitate in randul barbatilor

Adevărul Adevărul,
Studiu. Noul coronavirus poate fi transmis pe cale sexuala si poate provoca infertilitate in randul barbatilor

Noul coronavirus poate fi transmis pe cale sexuala si poate provoca infertilitate in randul barbatilor, fiind descoperite similaritati intre COVID-19 si virusul Zika, potrivit unui studiu realizat cercetatori americani. continuă pe Adevărul

Studiu: Copiii de peste zece ani pot transmite noul coronavirus la fel de mult ca adultii. in cazul redeschiderii scolilor, am putea avea noi focare

Copiii cu varste de peste zece ani pot transmite noul coronavirus la fel de mult ca adultii, iar in cazul redeschiderii scolilor am putea sa ne confruntam cu focare de infectie la copiii de toate varstele, arata datele unui studiu realizat de cercetatori din Coreea de Sud.

Continua asaltul COVID-19 in Romania: 799 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 35. 802 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 799 de noi imbolnaviri din 18. 986 de teste efectuate, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

Noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Care sunt simptomele

Expertii au constatat ca noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Fiecare dintre ele este caracterizat de anumite simptome si are legatura cu nivelul de gravitate al infectiei. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii de la Kings College din Londra, dupa ce au analizat datele dintr-o aplicatie utilizata pe scara larga pentru monitorizarea simptomelor de .

Andreea Esca a avut COVID-19. Sotul ei a fost internat la ATI din cauza infectiei cu noul coronavirus

Andreea Esca a fost tinta unor vesti controversate. S-a zvonit ca stirista ar fi fost infectata cu noul coronavirus, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu a aparut la stiri in ultimele saptamani.

Andreea Esca a avut COVID-19. Sotul ei a fost internat la ATI din cauza infectiei cu noul coronavirus

Andreea Esca a fost tinta unor vesti controversate. S-a zvonit ca stirista ar fi fost infectata cu noul coronavirus, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu a aparut la stiri in ultimele saptamani.

681 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore. 293 de persoane sunt internate la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 38. 139 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 681 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 038 de decese, iar 25. 213 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 293. De ieri pana astazi au fost facute doar 8. 510 teste.

Primarul din Scornicesti, testat pozitiv pentru noul coronavirus. Ioan Prioteasa este socrul senatorului Nicolae Banicioiu

Ioan Prioteasa, primarul din Scornicesti si socrul senatorului Nicolae Banicioiu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Edilul a explicat ca a trecut printr-o analiza medicala de acest gen, in.

Alte 767 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. Numarul total al pacientilor COVID-19 ajunge la 37.458

Alte 767 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate in ultimele 24 de ore, bilantul total fiind de 37. 458 17 persoane au decedat, numarul total ajungand la 2.

Primarul comunei oltene Slatioara, test pozitiv pentru noul coronavirus. Au casunat colegii pe mine sa ma testez

Primarul localitatii oltene Slatioara, situata in imediata vecinatate a municipiului Slatina, a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Partida FCSB CFR Cluj a fost amanata! Un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dupa ce Dinamo a ajuns la nu mai putin de 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus, problemele se muta in play-off. Partida dintre FCSB CFR Cluj, care era programata astazi, de la ora 21:00, a fost amanata. Anuntul a fost facut ce Digi Sport, una dintre televiziunile care detin drepturile TV. Un jucator .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )