Libnet.ro
UNICEF

12:45

Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor

Playtech Playtech,
Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor

Noul procesor Exynos 8890 de la Samsung a obtinut un scor de exceptia pe AnTuTu. Samsung se pare ca va ramane in randul celor mai importanti producatori de procesoare de pe piata si anul viitor, odata cu lansarea celui mai nou model din seria Exynos. Dintre cele opt nuclee, patru sunt personalizate si se bazeaza [] Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Nokia 230 este cel mai nou feature phone produs de Microsoft

Anuntat in urma cu foarte scurt timp, noul Nokia 230 este feature phone produs de Microsoft menit sa ofere cateva functii in plus celor care nu vor un smartphone. in momentul in care Microsoft a achizitionat cea mai mare parte a companiei Nokia, nu a castigat doar dreptul sa lanseze noi smartphone-uri Lumia, ci si [] Nokia 230 este cel mai nou feature phone produs de Microsoft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara

Conform celor de la Telecom Daily, putem spune ca Rusia a inventat primul centru de date nuclear din lume. Centrele de date sunt de fapt un conglomerat de servere care stocheaza si gestioneaza toate informatiile din mediul online. Acestea in mod normal au nevoie de multa energie,insa nu neaparat ceva care ar putea ilumina un [] Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Record Runner este cel mai mic si dragut pick-up de viniluri pe care l-ai vazut vreodata

Bazat pe o faimoasa jucarie japoneza din anii 70 numita Soundwagon, Record Runner este un mic VW Kombi de jucarie cu un ac cititor de viniluri intre roti care citeste discurile fugind pe acestea in cerc. Soundwagon a fost o jucarie destul de excentrica in anii 70, cel putin in Occident. Aceasta putea citi discuri [] Record Runner este cel mai mic si dragut pick-up de viniluri pe care l-ai vazut vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare fond de pensii din lume a avut in trimestrul trei cel mai prost rezultat de dupa 2008

Fondul de pensii de stat din Japonia, cel mai mare de acest fel din lume, a inregistrat cel mai slab rezultat trimestrial incepand din 2008, dupa ce valoarea activelor a scazut cu 64 miliarde dolari in trimestrul al treilea, in contextul turbulentelor.

Cel mai ciudat selfie stick arata ca o mana incredibil de lunga

Daca citesti aceasta stire, sansele sa detii un selfie stick sunt destul de mari. Totusi, punem pariu canu arata ca cel din imaginea de mai jos. A trecut mai bine de un an de cand selfie stick-urile au devenit ubicue. Le-am vazut la concerte, pe strada, la serviciu si la scoli. Fotografia mea de profil [] Cel mai ciudat selfie stick arata ca o mana incredibil de lunga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai accesibil hibrid BMW reincarcabil la priza porneste de la 37.696 euro cu TVA in Romania

BMW Seria 2 Active Tourer Plug-In, cunoscut si ca BMW 225xe, a intrat in productia de serie in uzina BMW Group din Leipzig si porneste de la 37. 696 euro cu TVA in Romania 30. 400 euro fara TVA), acesta fiind cel mai accesibil automobil hibrid BMW reincarcabil la priza. Mai mult decat atat, masina este mai accesibila cu 2. 046 euro cu TVA fata de versiunea pe benzina echivalenta, BMW 225i xDrive.

Urmatorul mare razboi va fi, cel mai probabil, cibernetic

In secolul XXI, expertii sunt de parere ca razboaiele nu vor mai cauza distrugeri in teren si vieti pierdute, ci vor afecta sistemele informatice ale oponentilor. Cercetatorul american Dan Kuehl, din cadrul Universitatii Nationale Americane de Aparare, a definit razboiul informatic ca fiind conflictul dintre doua sau mai multe grupuri de persoane, purtat in totalitate [] Urmatorul mare razboi va fi, cel mai probabil, cibernetic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Increderea in economia zonei euro a atins cel mai ridicat nivel din peste patru ani

Increderea in economia zonei euro a atins in noiembrie cel mai ridicat nivel din peste patru ani, in asteptarea deciziei Bancii Centrale Europene BCE) de a suplimenta masurile de stimulare, la sedinta de politica monetara din decembrie, relateaza.

Spania, in cel mai rapid ritm de crestere economica din ultimii sapte ani

Economia spaniola a inregistrat, in trimestrul al treilea din 2015, cel mai rapid ritm de expansiune de la criza financiara din 2008 pana acum, potrivit Institutului National de Statistica INE) de la Madrid.

Foto: Cel mai inalt zgarie-nori din lume se construieste in Arabia Saudita

Arabia Saudita vrea sa construiasca o cladire de kilometru in inaltime. Astfel, Burj Khalifa ar putea sa nu mai fie cea mai inalta cladire din lume pentru mult timp, potrivit mashable.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )