Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noul ministru al Sanatatii face demersuri pentru elaborarea unei strategii nationale de preventie a sinuciderilor. Victor Costache: E un adevarat flagel in multe tari europene

B1 B1,
Noul ministru al Sanatatii face demersuri pentru elaborarea unei strategii nationale de preventie a sinuciderilor. Victor Costache: E un adevarat flagel in multe tari europene

Victor Costache, ministrul Sanatatii, se va intalni specialistii in vederea elaborarii unei strategii nationale si a unui program de preventie a sinuciderilor in Romania, potrivit Agerpres. Voi. continuă pe B1

Noul ministru al Sanatatii si-a preluat mandatul. Orban anunta o lipsa serioasa de fonduri pentru Sanatate. Nu mai sunt bani nici pentru salarii

O lipsa serioasa de fonduri pentru incheierea programelor din sanatate, deficit la Fondul national de sanatate si probleme in modul in care medicii pot ajuta pacientii caresufera accidente vasculare cerebrale sau infarct miocardic - acestea au fost doar cateva dintre anunturile facute de catre noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si de premierul Ludovic Orban.

Noul ministru al Sanatatii a suspendat parodia de concurs pentru conducerea Agentiei Medicamentului, lansat de fostul ministru si extrem de contestat de specialistii din domeniu

Concursul pentru conducerea Agentiei Nationale a Medicamentului - presedinte si doi vicepresedinti - demarat de fostul ministru Sorina Pintea a fost suspendat de actualul ministru al Sanatatii, Victor Costache. Concursul a fost extrem de contestat de specialistii din domeniu din cauza ca in conditiile de inscriere nu figura faptul ca aspirantii trebuie sa fie absolventi ai Facultatii de Farmacie. Am inteles ca domnul ministru a blocat parodia de concurs, a anuntat joi premierul Ludovic Orban. Culmea concursului la Agentia Medicamentului: Viitorul presedinte nu are nevoie sa fie absolvent de Farmacie. Marius Sisu, actualul presedinte interimar, a picat admiterea la Farmacie.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima pentru pensionari! Prima masura pe care vrea sa o ia imediat

Ministrul Muncii a vizitat Casa de Pensii a Sectorului 6 din Capitala, dupa ce mai multi pensionari s-au plans de intarzieri in ceea ce priveste calculul pensiilor. Violeta Alexandru considera ca pensionarii sunt tratati cu aroganta si lipsa de respect de catre angajatii de la Casa de Pensii si preziceaza ca va cauta solutii pentru .

Noul ministru al Muncii a constatat, cand a ajuns la minister, ca institutia trebuie evacuata in 60 zile

Tocmai ce-am constatat ca trebuie sa evacuam acest sediu in mai putin de 60 de zile, in considerentul unei solicitari de evacuare din partea Ministerului de Interne si fata de care noi ar fi trebuit sa gasim solutii in timp util, a declarat noul ministru al Muncii si Protectiei Sociale, Victoria Violeta Alexandru.

Sorana Cirstea: Ministrul mi-a spus ca va face totul pentru a rezolva problema finantarii federatiei de tenis

Sorana Cirstea a declarat, miercuri seara, ca noul ministru al Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, i-a transmis in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu acesta ca va face tot posibilul pentru a rezolva problema finantarii Federatiei Romane de Tenis.

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, vine cu o tactica noua pentru Politia Rutiera: Sa nu se mai ascunda

Noul ministru al Afacerilor Interne le-a transmis celor din teritorii noile dispozitii pe care le are. De asemenea, intr-o videoconferinta sustinuta joi, Marcel Vela i-a informat pe sefii si prefectii structurilor teritoriale ale MAI ca ministerul la carma caria se afla va fi depolitizat. Totodat, noul ministru din cabinetul Orban a avut un mesaj neasteptat .

Primele sanctiuni in cazul Caracal. Noul ministru de Interne a facut anuntul: Voi semna!

Vor fi luate primele masuri in cazul Caracal, in ceea ce priveste sanctionarea politistilor care au intervenit defectuos, in locuinta lui Gheorghe Dinca, pentru a o salva pe Alexandra Macesanu. Anuntul a fost facut de curand, de catre noul ministru de Interne, Marcel Vela. Primele sanctiuni in cazul Caracal Cazul Caracal a ingrozit Romania si .

Noul ministru al Muncii a gasit nenumarate probleme la sistemul de pensii si salarii. Violeta Alexandru: Vom reduce structurile de conducere, demnitarii si cabinetele lor, pentru eficientizarea institutiei (VIDEO)

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a descoperit mai multe nereguli la minister de cand a preluat ministerul, precum este sistemul de plati si salarii, care are nenumarate probleme. Demnitarul a.

Noul ministru al Culturii, debut glorios in functie: Oamenii de cultura sunt mai usor sa ii citesti ca nu sunt de cultura

Bogdan Gheorghiu, noul ministru al Culturii propus de PNL din randul specialistilor sai, a debutat glorios in functie. Participand ieri la finalul Conferintei de conservare-restaurare Doina Darvas de la.

Provocare pentru noul ministru al Transporturilor: Sa deschida in 7 zile cei 21 de km ai lotului 3 din Autostrada A1 Lugoj-Deva

Asociatia Pro Infrastructura il provoaca pe noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, sa deschida circulatia in sapte zile pe cei 21 de km ai lotului 3 din Autostrada A1 Lugoj-Deva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )