Libnet.ro
UNICEF

09:30

Noul Opel Crossland X va ajunge in centrele Opel din Romania in saptamanile urmatoare

Auto Ro Auto Ro,
 Noul Opel Crossland X va ajunge in centrele Opel din Romania in saptamanile urmatoare

Agil si compact la exterior, foarte spatios si versatil in interior, in doua culori la moda si cu un aspect modern de SUV - acesta este Opel Crossland X. Dupa prezentarea sa in premiera la inceputul lunii februarie, acest model de crossover versatil de oras este al doilea membru care se alatura familiei Opel X din segmentul B, pe langa cel mai bine vandut model, sportivul Mokka X. Cel de-al treilea membru, modelul mai mare Grandland X, va fi lansat in decursul acestui an in clasa SUV-urilor compacte segmentul C). continuă pe Auto Ro

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

Ce afaceri au cele 16 fabrici de medicamente din Romania care fac parte din PRIMER

Principalii producatori de medicamente cu facilitati de productie in Romania au anuntat in luna mai a acestui an infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), cu scopul de a conlucra pentru ca Romania sa.

Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

Cele mai de succes vedete din Romania si de peste hotare pot fi considerate concurente in cariera, dar au in comun aceeasi pasiune stilistica: piesele vestimentare ale brandului romanesc STYLAND. Inna, Delia, Andra si Antonia, cele considerate cele mai de indragite artiste din Romania, poarta in videoclipuri, emisiuni si in aparitii publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, camasi, veste, chiar si haine sport create de Styland, brandul romanesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood.

Un grup de romi din Romania terorizeaza oraselul texan unde s-a turnat serialul Dallas

Locuitorii din Murphy, un orasel din Texas, sunt ingrijorati de aparitia unui grup de romi, originari din Romania, care cersesc in parcarea supermarketului local si suspectati de mai multe.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

I-am FACUT si pe americani! Cum TERORIZEAZA un grup de romi din Romania oraselul texan unde s-a turnat serialul Dallas

Un grup de romi originari din Romania tulbura de ceva timp linistea unui orasel turistic din Texas cunoscut mai ales pentru celebra ferma Southfork, unde s-a turnat serialul Dallas. Cazul este descris de.

O banca din Romania, de vanzare

Grecii de la Piraeus vor sa vanda subsidiara din Romania a bancii si au deja mai multe grupuri interesate sa cumpere. Fondurile de investitii Varde, J. C Flowers, Axxess Capital si Patria Bank au.

Trei sferturi dintre firmele din Romania au ajuns sa apeleze la creditul furnizor

Trei sferturi dintre firmele din Romania au ajuns sa apeleze la creditul furnizor, in conditiile in care finantarea bancara reprezinta, mai ales pentru IMM-uri, un domeniu greu accesibil, se arata intr-un studiu realizat de KeysFin.

Asociatia Magistratilor din Romania, reactie dura dupa Declaratia comuna a CSM, iCCJ si PiCCJ, privind combaterea coruptiei: Judecatorii de buna-credinta nu concep un astfel de tipar

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) reactioneaza dupa semnarea Declaratiei comune de catre presedinta CSM, Mariana Ghena, sefa iCCJ, Cristina Tarcea, si Procurorul General al.

Sporting, amintiri de cosmar din Romania

Sporting Lisabona se afla la a patra confruntare cu o echipa din Romania in cupele europene, iar amintirile lusitanilor nu sunt tocmai de pus in rama.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )