Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noul telefon Google, cel mai bun din lume, la banii astia: de ce este special Google Pixel 4a

Playtech Playtech,
Noul telefon Google, cel mai bun din lume, la banii astia: de ce este special Google Pixel 4a

Dupa cateva luni de speculatii pe marginea acestui subiect, Google Pixel 4a a fost dezvaluit oficial de Google. Dincolo de faptul ca zvonurile sunt adevarate, s-ar putea sa fie cel mai bun din. continuă pe Playtech

Ianis Hagi, criticat dupa debutul in noul sezon: Cel mai lent fotbalist pe care l-am vazut

Ianis Hagi a fost titular in prima partida a lui Rangers din noul sezon, pe terenul lui Aberdeen, dar i-a dezamagit pe fani. Formatia lui Steven Gerrard a reusit sa se impuna prin golul marcat de Ryan Kent, in minutul 21, din pasa lui Morelos. Hagi jr. a fost cel mai slab jucator al lui .

Cel mai important demers prin care Europa va controla pandemia. Romania inca n-are solutia

Cel mai mult s-a discutat in martie - mai despre o aplicatie de monitorizare a cazurilor confirmate. Apoi, Apple si Google au oferit infrastructura pentru telefoane. Mai multe tari au facut.

India, cea mai afectata regiune din lume de COVID-19. A depasit SUA si Brazilia la numarul de cazuri noi de infectie si decese

Potrivit celor mai recente date, India a inregistrat cel mai mare numar de noi decese si noi cazuri de infectare cu coronavirus din lume, in ciuda faptului ca aici au fost aplicate cele mai severe masuri de.

Cei mai bogati oameni din lume. 26 de persoane au jumatate din averea globala

Jumatate din averea lumii este detinuta de doar 26 de persoane. Populatia totala a lumii insumeaza 7,8 miliarde de oameni. Astfel, Antonio Guterres, secretarul general al ONU, spune ca lumea sufera de inegalitate. Cele mai bogate 26 de persoane din lume detin jumatate din averea globala. Restul este detinut de 7,8 miliarde de oameni 26 .

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume. Peste 6 miliarde de copii au fost cumparate deja

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume? Aceeasi ca si in Romania. Din pacate, tara noastra ocupa un loc trist atunci cand vine vorba despre consumul de carte. Se cumpara putin si se citeste si mai putin, iar datele Eurostat confirma dezamagirea librarilor. Peste 93% dintre romani nu achizitioneaza nici macar o carte pe an.

Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei. 250 de morti in doar 3 minute

La mai bine de douazeci de ani de la data tragediei, multe dintre aspectele in care s-a produs cel mai grav accident naval din istoria Romaniei raman neelucidate. Dezastrul a facut 250 de victime in doar 3 minute. Tragedia vasului Mogosoaia. Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei 10 septembrie 1989, ora 08:05. Vasul .

Cel mai ieftin city break de 5 stele poate fi facut la doar 120 km de Bucuresti si costa 60 de euro

Pe malul Dunarii, la Silistra, la doar o ora si jumatate de mers cu masina de Bucuresti, romanii pot face cel mai ieftin city break de 5 stele. Nu costa decat 60 de euro, oferta incluzand cazare pentru doua nopti la un hotel de cinci stele pentru un cuplu. in acest pret sunt incluse micul dejun, cina si accesul a piscina hotelului Danube oferta Danube Family).

Cel mai urmarit serial pe Netflix. Dupa Casa de Papel, inca o pelicula spaniola sparge topurile

Astazi incercam sa va ajutam sa aflati daca serialele si filmele pe care doriti sa le vizionati sunt transmise si in ce serviciu sa le gasiti. Exista statistici interesante, bazate pe cle putin 4 milioane de utilizatori lunari ai serviciilor on-demand si despre ceea ce urmaresc. Cel mai urmarit serial pe Netflix Odata cu noua .

ORBAN: Cel mai probabil vom aloca resurse suplimentare ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii, Sanatatii si Educatiei

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat azi ca, cel mai probabil, la rectificarea bugetara care urmeaza sa aiba loc in aceasta luna vor fi alocate sume suplimentare ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii, Sanatatii si Educatiei, conform Agerpres.

Stare de dezastru in al doilea cel mai populat stat din Australia. Locuitorii din Melbourne au interdictie de a circula noaptea

Victoria, al doilea cel mai populat stat australian, a declarat stare de dezastru din cauza epidemiei de COVID-19. Printre masurile exceptionale adoptate, locuitorii capitalei Melbourne au primit interdictia de a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )