Libnet.ro
UNICEF

16:45

Novak Djokovic, despre incidentul din finala feminina de la US Open: Arbitrul nu ar fi trebuit sa o mpinga pe Serena la limita, asta a schimbat cursul meciului

Hotnews Hotnews,
 Novak Djokovic, despre incidentul din finala feminina de la US Open: Arbitrul nu ar fi trebuit sa o mpinga pe Serena la limita, asta a schimbat cursul meciului

Noul castigator al US Open, sarbul Novak Djokovic, il considera vinovat pe arbitrul Carlos Ramos pentru ca a impins-o pe Serena Williams la limita prin deciziile sale din finala feminina a Grand Slam-ului american. continuă pe Hotnews

Ce pedeapsa a primit Serena Williams dupa scandalul din finala US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a fost sanctionata cu o amenda de 17. 000 de dolari in urma celor trei avertismente primite in finala feminina a turneului US Open, sambata, la New York, in care.

Serena Williams, AMENDATA de WTA dupa SCANDALUL MONSTRU din finala US Open. Cat trebuie sa plateasca americanca (VIDEO)

Serena Williams si-a primit pedeapsa dupa scandalul imens pe care l-a facut in finala US Open. Organizatorii au amendat-o pe americanca cu 17. 000 de dolari pentru cele 3 incalcari ale regulamentului din timpul f.

Serena Williams si-a aflat pedeapsa de la WTA, dupa criza de nervi din finala US Open

Serena Williams si-a aflat pedeapsa primita de la WTA, dupa iesirile nervoase din finala de la US Open, pierduta in fata lui Naomi Osaka. WTA a amendat-o pe Serena cu 10. 000 de dolari pentruca l-a numit.

WTA anunta ca va investiga comportamentul Serenei Williams din finala US Open

WTA a anuntat, duminica, faptul ca va investiga comportamentul Serenei Williams din finala US Open, pentru a stabili daca jucatoarea americana va fi sanctionata, potrivit As.

US Open: Novak Djokovic - Juan Martin del Potro, 6-3, 7-6, 6-3 n finala turneului. Djokovic, la al 14-lea titlu de grand slam din cariera

Novak Djokovic 6 ATP) l-a invins, duminica noapte, cu 6-3, 7-64), 6-3 pe argentinianul Juan Martin Del Potro 3 ATP). Sarbul a ajuns astfel la cel de-al 14-lea titlu de grand slam castigat in cariera si al treilea titlu la US Open.

US Open: Novak Djokovic si Juan Martin del Potro, n finala

Juan Martin del Potro, locul 3 ATP, il va intalni pe Novak Djokovic, locul 6 ATP, in finala de simplu masculin la US Open 2018. Daca sarbul va castiga in ultimul act la openul american, isi va insusi cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam din cariera si il va egala astfel pe Pete Sampras.

Novak Djokovic, campion pentru a treia oara la US Open (FOTO)

Sarbul Novak Djokovic a castigat, duminica, pentru a treia oara, trofeul de la US Open. Djoker-ul, cap de serie numarul sase, l-a invins in finala de la Flushing Meadows pe argentinianul Juan Martin Del.

Lider PSD, dezvaluire despre situatia din partid cu privire la Liviu Dragnea: Este o falsa tema. Discutia este de fapt despre Romania

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a declarat ca discutiilor despre nemultimirile din partid si fata de Liviu Dragnea reprezinta o tema falsa si ca discutia este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )