Libnet.ro
UNICEF

01:05

Novak Djokovic: Ce a facut Thiem a fost iesit din comun. A fost fenomenal

Hotnews Hotnews,
 Novak Djokovic: Ce a facut Thiem a fost iesit din comun. A fost fenomenal

Invins de Dominic Thiem in al doilea meci de la Turneul Campionilor, Novak Djokovic a avut numai cuvinte de lauda pentru austriac. Fostul lider mondial conducea cu 6-3 la meciurile directe, insa a fost surprins de jocul lui Thiem. ii stiu jocul, dar ce a facut in seara asta a fost iesit din comun. A fost fenomenal, a precizat sarbul. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Dominic Thiem, in semifinale dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic - Meci intens, decis la tiebreak

Venit dupa o victorie in fata lui Roger Federer, Dominic Thiem a facut inca un meci extraordinar, l-a invins in trei seturi pe Novak Djokovic: 5)6-7, 6-3, 7-65), si s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor. Partida disputata in O2 Arena Londra) a durat doua ore si 50 de minute. De cealalta parte, Nole si Fedex se vor duela pentru a 49-a oara pentru a decide al doilea jucator care trece de Grupa Bjorn Borg.

Novak Djokovic cedeaza la Turneul Campionilor, dupa un meci foarte spectaculos, de aproape trei ore

Partida dintre Novak Djokovic 2 ATP) si Dominic Thiem 5 ATP), disputata marti seara, a adus in atentie o confruntare spectaculoasa si un duel incrancenat la Turneul Campionilor.

Decizia radicala pe care a luat-o Borcea, dupa ce a iesit din inchisoare. Se schimba totul pentru el. O implica si pe Valentina Pelinel

Cristian Borcea a facut prima declaratie dupa ce a fost eliberat conditionat din inchisoare. Fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti nu vrea sa mai auda de fotbal si anunta ca se afla la Budapesta, unde cauta o clinica de detoxifiere pentru a-si mai repara sanatatea. Cristian Borcea a iesit din inchisoare, dar nu vrea sa .

Un baiat de 13 ani a fost desfigurat din bataie de tatal lui. Barbatul e un renumit medic din Timisoara

Un baiat de 13 ani din Timisoara, a ajuns la spital, aproape desfigurat in bataie de tatal sau, un renumit medic chirurg la un spital din oras. Acesta si-a iesit din minti pentru ca fiul sau luase note mici.

Presedintele Klaus Iohannis, la vot. Mesajul sefului statului dupa ce a iesit din cabina de vot

Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie 2019, la vot, la Liceul Jean Monnet, sector 1 Bucuresti, iar la iesirea din cabina de vot, a transmis un mesaj cetatenilor. Presedintele Klaus Iohannis, la vot Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Este posibil sa existe si un singur tur, .

Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, dupa ce a iesit din cabina de vot

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la Colegiul Tehnic Grivita din Bucuresti. La iesirea de la urne, edilul a transmis si un mesaj. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este si exemplul .

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Breaking news! incepe macelul in PSD! Ana Birchall a fost exclusa din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a fost exclusa din PSD la sedinta Comitetului Executiv d.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )