Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un baiat de 13 ani a fost desfigurat din bataie de tatal lui. Barbatul e un renumit medic din Timisoara

Antena3 Antena3,
Un baiat de 13 ani a fost desfigurat din bataie de tatal lui. Barbatul e un renumit medic din Timisoara

Un baiat de 13 ani din Timisoara, a ajuns la spital, aproape desfigurat in bataie de tatal sau, un renumit medic chirurg la un spital din oras. Acesta si-a iesit din minti pentru ca fiul sau luase note mici. continuă pe Antena3

Proteste ale studentilor francezi dupa ce un baiat de 22 de ani a incercat sa se sinucida, sub povara nesigurantei financiare

Studentii din Franta au iesit in strada, in mai multe orase, pentru a-si exprima solidaritatea fata de un student care a incercat sa se sinucida vineri, scrie BBC.

Atentat devastator la Kabul! Cel putin sapte persoane decedate, printre care si un copil de 13 ani

Cel putin sapte persoane au fost ucise si alte zece, printre care patru straini, au fost ranite in u.

Paznicul a prins doua adolescente de 15 ani furand haine din magazin. Fetele s-au rugat de el sa le ierte si s-au oferit sa plateasca bunurile. Barbatul a refuzat, insa ce a urmat este total de neconceput

Paznicul a prins doua adolescente de 15 ani furand haine din magazin. Fetele s-au rugat de el sa le ierte si s-au oferit sa plateasca bunurile. Barbatul a refuzat, insa ce a urmat este total de.

Novak Djokovic: Ce a facut Thiem a fost iesit din comun. A fost fenomenal

Invins de Dominic Thiem in al doilea meci de la Turneul Campionilor, Novak Djokovic a avut numai cuvinte de lauda pentru austriac. Fostul lider mondial conducea cu 6-3 la meciurile directe, insa a fost surprins de jocul lui Thiem. ii stiu jocul, dar ce a facut in seara asta a fost iesit din comun. A fost fenomenal, a precizat sarbul.

Actrita Laurel Griggs, cunoscuta din spectacole de pe Broadway, a murit la varsta de 13 ani

Actrita Laurel Griggs, care a debutat pe Broadway in rolul Ivanka din Once the Musical, a murit la varsta de 13 ani, anunta Variety.

Performanta tinerei sergent, indragostita la 13 ani de haina militara:De-am pleca la razboi pe tine te-as alege camarad

La 13 ani, l-a vazut pe fratele sau imbracat impecabil in uniforma Armatei, iar de atunci s-a indragostit iremediabil de haina militara. Apoi, a avut sansa sa intre in Armata si nu a ratat-o. Este obisnuita cu competitiile si stie cum sa se descurce intr-o lume dominata de barbati.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Primarul Bacaului, dupa ce a fost exclus din PSD: in partid, daca spui adevarul, esti dat afara

Cosmin Necula, primarul Bacaului, a avut o prima reactie pe pagina sa de Facebook, dupa ceComitetului Executiv National al PSD a cerut excluderea sa din partid, marti seara. in campania electorala.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )