Libnet.ro
UNICEF

10:00

Decizia radicala pe care a luat-o Borcea, dupa ce a iesit din inchisoare. Se schimba totul pentru el. O implica si pe Valentina Pelinel

Playtech Playtech,
Decizia radicala pe care a luat-o Borcea, dupa ce a iesit din inchisoare. Se schimba totul pentru el. O implica si pe Valentina Pelinel

Cristian Borcea a facut prima declaratie dupa ce a fost eliberat conditionat din inchisoare. Fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti nu vrea sa mai auda de fotbal si anunta ca se afla la Budapesta, unde cauta o clinica de detoxifiere pentru a-si mai repara sanatatea. Cristian Borcea a iesit din inchisoare, dar nu vrea sa . continuă pe Playtech

Digi 24: Mesajul unui tanar, in ziua votului, la scurt timp dupa ce a iesit din club

Digi24 a stat de vorba cu un tanar, care dupa o noapte petrecuta in Centrul Vechi al Bucurestiului, si-a exprimat dorinta de a merge direct la sectia de votare.

Presedintele Klaus Iohannis, la vot. Mesajul sefului statului dupa ce a iesit din cabina de vot

Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie 2019, la vot, la Liceul Jean Monnet, sector 1 Bucuresti, iar la iesirea din cabina de vot, a transmis un mesaj cetatenilor. Presedintele Klaus Iohannis, la vot Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Este posibil sa existe si un singur tur, .

Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, dupa ce a iesit din cabina de vot

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la Colegiul Tehnic Grivita din Bucuresti. La iesirea de la urne, edilul a transmis si un mesaj. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este si exemplul .

BOMBA in lumea mondena! CE a ajuns SA FACA Cristi Borcea dupa eliberarea din PUSCARIE ...

Dupa eliberarea din inchisoare, Cristi Borcea a plecat pe santier, in Olimp, unde barbatul are un hotel si o plaja, care inca de la finalul sezonului sunt inchise pentru renovare.

Va amintiti de romanul cu placute anti-PSD? Decizia pe care a luat-o, dupa ce s-a intalnit cu Ludovic Orban

Va mai reamintiti de Razvan Stefanescu, romanul cu placute anti-PSD stabilit in Suedia care, in vara anului 2018, a starnit un imens caz prin fapta sa? Ce decizie a luat dupa ce s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban? Razvan Stefanescu, romanul cu placutele anti-PSD in vara anului 2018, Razvan Stefanescu, un roman stabilit in Suedia, .

Novak Djokovic: Ce a facut Thiem a fost iesit din comun. A fost fenomenal

Invins de Dominic Thiem in al doilea meci de la Turneul Campionilor, Novak Djokovic a avut numai cuvinte de lauda pentru austriac. Fostul lider mondial conducea cu 6-3 la meciurile directe, insa a fost surprins de jocul lui Thiem. ii stiu jocul, dar ce a facut in seara asta a fost iesit din comun. A fost fenomenal, a precizat sarbul.

A inceput ziua cutitelor lungi in PSD dupa scorul din primul tur al prezidentialelor.Liderii social-democrati iau decizii importante

A inceput ziua cutitelor lungi in PSD dupa scorul din primul tur al prezidentialelor. Liderii PSD din teritoriu care nu au obtinut rezultate bune duminica risca sa ramana fara functii, spune.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

Cozmin Gusa, dupa excluderea din PSD: Eu mi-am atins scopul, acela de a impiedica accederea lui Dan Barna in turul doi

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gusa, exclus din PSD in sedinta de luni a conducerii partidului, dupa doar doua saptamani de cand se alaturase formatiunii, a declarat intr-o interventie la Antena 3 ca nu il surprinde decizia si ca obiectivul sau, acela de a bloca intrarea in turul doi al prezidentialelor a candidatului USR PLUS Dan Barna, a fost atins.

Calugarii au iesit din manastire ca sa mearga la vot

Intr-un sat din judetul Botosani, la sectia de votare locala au venit sa voteze si cateva zeci de ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )