Libnet.ro
UNICEF

14:45

Novak Djokovic: Multi jucatori s-au gandit sa renunte la tenis

România Liberă România Liberă,
Novak Djokovic: Multi jucatori s-au gandit sa renunte la tenis

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial si presedintele Consiliului Jucatorilor din cadr. continuă pe România Liberă

De ce crede Nick Kyrgios ca Novak Djokovic nu este cel mai bun jucator din toate timpurile

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP, un tip care nu s-a sfiit de-a lungul timpului sa ii critice chiar si pe jucatorii din BIG 3. Australianul a precizat recent ca nu-l uraste pe Novak Djokovic, ca intelege ca oamenii sunt diferiti si ca are un motiv bine intemeiat pentru care nu-l va considera vreodata pe sarb drept cel mai bun din istorie.

CORONAVIRUS. Tenismenul Novak Djokovic se opune vaccinarii obligatorii impotriva COVID-19: Am propriile mele ganduri in legatura cu aceasta problema

Subiectul vaccinarii obligatorie este unul sensibil. Contestat de unii, sustinut de altii, acest subiect revin in atentia opiniei publice, luni, dupa ce Novak Djokovic, numarul unu mondial in tenis, a declarat pu.

Novak Djokovic se opune vaccinarii obligatorii impotriva noului coronavirus

Novak Djokovic, numarul unu mondial, se va confrunta cu o dilema in cazul in care va deveni obligatorie vaccinarea jucatorilor inainte ca acestia sa poata concura din nou dupa reluarea sezonului, intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza Reuters.

Sport News: Simona Halep si Petra Kvitova se opun planurilor lui Rafael Nadal si Novak Djokovic

Circuitele de tenis sunt suspendate pentru o perioada nedefinita si lunga pauza se va prelungi inca luni bune pana va reveni tenisul. Exista insa posibilitatea de a se juca cu tribunele goale in scurt timp. Dar Simona Halep si Petra Kvitova se opun ideii de a juca fara prezenta fanilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )