Libnet.ro
UNICEF

06:15

Novak Djokovic se opune vaccinarii obligatorii impotriva noului coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Novak Djokovic se opune vaccinarii obligatorii impotriva noului coronavirus

Novak Djokovic, numarul unu mondial, se va confrunta cu o dilema in cazul in care va deveni obligatorie vaccinarea jucatorilor inainte ca acestia sa poata concura din nou dupa reluarea sezonului, intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS. Tenismenul Novak Djokovic se opune vaccinarii obligatorii impotriva COVID-19: Am propriile mele ganduri in legatura cu aceasta problema

Subiectul vaccinarii obligatorie este unul sensibil. Contestat de unii, sustinut de altii, acest subiect revin in atentia opiniei publice, luni, dupa ce Novak Djokovic, numarul unu mondial in tenis, a declarat pu.

Djokovic se opune vaccinarii impotriva coronavirusului, ceea ce ii poate bloca revenirea in tenis

Campionul de tenis Novak Djokovic a anuntat ca are rezerve in ceea ce priveste vaccinarea impotriva .

Cercetatori britanici au initiat productia la risc a unui vaccin impotriva noului coronavirus

Un milion de doze dintr-un potential vaccin impotriva COVID-19, dezvoltat de cercetatori britanici, au fost deja lansate in productie si vor fi disponibile pana in septembrie, desi inca nu a inceput testarea acestui vaccin.

OMS: Cum te ajuta vaccinul antigripal impotriva noului virus. Ce spun specialistii

In conditiile vitrege create societatii de pandemia noului coronavirus, virusologii aserteaza ca persoanele care se imbolnavesc in aceeasi perioada de COVID-19 si de gripa sezoniera devin mai vulnerabili in fata riscurilor ridicate de cele doua afectiuni. Expertii ne dezvaluie cum ne-ar putea ajuta vaccinul antigripal. Recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii Vaccinul antigripal anual a fost .

inca noua decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al persoanelor ucise de COVID-19: 469

Autoritatile au raportat inca noua decese din cauza noului coronavirus. Astfel, numai astazi au fost inregistrate 18 persoane decedate din cauza COVID-19. Numarul total al mortilor a ajuns la 469 in Romania.

inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus; numarul total al deceselor a urcat la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus, numarul total al deceselor ajungand la 445, .

Principalele teorii ale conspiratiei cu privire la originea noului coronavirus: ce e adevarat si ce e fals

De cand pandemia COVID-19 a devenit dificil de controlat in SUA si Europa, originea noului coronavirus este in centrul celor mai intense dezbateri, China intrand sub lupa intregii lumi din cauza lipsei sale cel putin initiale de transparenta in privinta epidemiei. Washington Post face o analiza a modului cum au evoluat teoriile conspiratiei de la izbucnirea epidemiei in China pana azi.

IGPR: Politistii nu au norma de amenzi. Sanctiunile pot parea mari, dar scopul e limitarea raspandirea noului coronavirus

Comisarul de politie Georgian Dragan din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR) a facut, vineri seara, mai multe precizari in legatura cu sanctiunile aplicate de politisti. Potrivit lui Dragan, politistii nu au norma de amenzi, dar rolul lor in aceasta perioada este de a actiona pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

Novak Djokovic nu e de acord cu vaccinarea obligatorie

Liderul mondial al tenisului masculin se opune ideii de vaccinare obligatorie pentru a putea calatori din nou.

Tataru: Vaccinul impotriva noului coronavirus ajunge in Romania cam in 10 luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat duminica, la Antena 3, ca in aproximativ 10 luni am putea avea si noi vaccinul impotriva coronavirusului, precizand ca este nevoie de o stabilizare a virusului pentru a ne putea imuniza in acest fel.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )