Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 6,3%, in perioada 9-16 mai 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET si a indicelui extins BET-XT, raportat la moneda euro. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a avut cea mai mare inflatie negativa

Romania a avut, in aprilie, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,6%, fata de minus 2,4%, inregistrata in martie, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat), mentioneaza unele surse din presa.

Romanul cu datoria cea mai mare la bugetul de stat este un PRIMAR

Romanul cu cea mai mare restanta la bugetele de stat, pe persoana fizica, este primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu o datorie restanta de 232 de milioane de lei.

Samsung lanseaza cardul microSD cu cea mai mare capacitate

Se pare ca Samsung nu vrea sa se rezume la telefoane si televizoare premium, ci isi extinde din ce in ce mai mult aria de actiune. Recent, gigantul tech a prezentat EVO Plus microSD card, dispozitivul microSD cu cea mai mare capacitate de stocare din lume, de 256GB. Acesta va fi comercializat incepand cu luna [].

Tara noastra a avut cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 4,2% in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica in ritm anual din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, conform unei estimari preliminare publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), informeaza Agerpres.

Simona Halep, a doua cea mai buna jucatoare din lume pe zgura

Cei de la WTA au realizat cu putine zile inaintea turneului de la Roland Garros o ierarhie interesanta a celor mai bune jucatoare din lume pe zgura, suprafata de joc de la Paris.

Viata in cea mai saraca localitate din Romania. Singura speranta a ramas doar sfarsitul:Sunt betivi si puturosi. De unde sa aiba, daca nu muncesc?

Comuna teleormaneana Necsesti, declarata drept cea mai saraca localitate din Romania, este locul care pare sa isi astepte sfarsitul. Oamenii abia traiesc de la o zi alta, pamantul nu-l munceste mai nimeni, nu exista apa curenta, canalizare, nici macar o farmacie. Si nici copii nu se mai nasc. De vina sunt puturosii, sau autoritatile, sau, pur si simplu, viata.

Viata in cea mai saraca localitate din Romania. Sunt betivi si puturosi. De unde sa aiba, daca nu muncesc?

Comuna teleormaneana Necsesti, declarata cea mai saraca localitate din Romania, este locul care pare sa isi astepte sfarsitul. Oamenii abia traiesc de la o zi alta, pamantul nu-l munceste mai nimeni, nu exista apa curenta, canalizare, nici macar o farmacie. Si nici copii nu se mai nasc. De vina sunt puturosii, sau autoritatile, sau, pur si simplu, viata.

Fosta angajata a Facebook: A fost cea mai toxica experienta din viata mea

Oportunitatea de a lucra la Facebook sau la orice companie-gigant din gama ei suna excelent pentru majoritatea dintre noi. Si poate ca e, dar un fost angajat prezinta si o alta perspectiva asupra acestei experiente, intr-un articol anonim care face inconjurul internetului. Munca la Facebook, chiar si in calitate de contractor, ar fi trebuit sa [].

O braileanca, cea mai buna eleva din Romania la limba greaca moderna. Uniunea Elena ii ofera salariul minim pe economie, timp de un an

O eleva de clasa a VIII-a din Braila performeaza la limba neogreaca, la categoria sa de varsta. in anul 2015, eleva a castigat premiul I la Olimpiada Internationala de Limba Neogreaca, iar.

Cel mai mare datornic din Galati este un cioban. Are o avere de dat la ANAF

Desi aparent s-ar putea crede ca este o eroare, in capul listei datornicilor din judetul Galati se afla un cioban din comuna Ghidigeni. Viorel Cotiga, 47 de ani, a acumulat la bugetul de stat o datorie record de 9,2 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )