Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania a avut cea mai mare inflatie negativa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut cea mai mare inflatie negativa

Romania a avut, in aprilie, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,6%, fata de minus 2,4%, inregistrata in martie, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat), mentioneaza unele surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a avut cea mai mare inflatie negativa din Uniunea Europeana, in luna aprilie

Romania a avut, in aprilie, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,6%, fata de minus 2,4%, inregistrata in.

Tara noastra a avut cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 4,2% in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica in ritm anual din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, conform unei estimari preliminare publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), informeaza Agerpres.

Romanul cu datoria cea mai mare la bugetul de stat este un PRIMAR

Romanul cu cea mai mare restanta la bugetele de stat, pe persoana fizica, este primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu o datorie restanta de 232 de milioane de lei.

Samsung lanseaza cardul microSD cu cea mai mare capacitate

Se pare ca Samsung nu vrea sa se rezume la telefoane si televizoare premium, ci isi extinde din ce in ce mai mult aria de actiune. Recent, gigantul tech a prezentat EVO Plus microSD card, dispozitivul microSD cu cea mai mare capacitate de stocare din lume, de 256GB. Acesta va fi comercializat incepand cu luna [].

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 6,3%, in perioada 9-16 mai 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET si a indicelui extins BET-XT, raportat la moneda euro.

incalzirea globala bate noi recorduri. Aprilie, a saptea luna consecutiva declarata cea mai calda din istorie

Luna trecuta a fost cea mai calda luna aprilie din istorie, fiind a saptea luna consecutiva care bate acest record, arata datele NASA.

O fata din Braila, cea mai buna eleva din Romania la limba greaca moderna. Uniunea Elena ii ofera salariul minim pe economie, timp de un an

Braila, orasul care pe vremuri avea ce mai mare comunitate de greci din Romania, se poate lauda cu o eleva de clasa a VIII-a care performeaza la limba neogreaca, la categoria sa de varsta.

Au inceput inscrierile la cel mai mare festival de muzica usoara. Cat costa participarea la Flori de mai

Au inceput inscrierile la cel mai mare festival concurs de interpretare a muzicii usoare romanesti, Flori de mai, ajuns la cea de-a XXVIII-a editie. Competitia care are loc in fiecare an la Calarasi se va desfasura in 2016 in perioada 26-29 mai.

Cand se desfasoara Transylvania Epic Bike Ride: peste 15 obiective turistice pot fi vizitate in cea mai lunga excursie pe bicicleta din Romania

Cea mai lunga tura pe bicicleta din Romania, Transylvania Epic Bike Ride, se apropie de ziua startului, evenimentul fiind o ocazie perfecta nu numai pentru o vacanta de patru zile pe bicicleta, ci si pentru a vizita peste 15 obiective turistice importante din Transilvania pe parcursul celor 325 de kilometri.

Viata in cea mai saraca localitate din Romania. Sunt betivi si puturosi. De unde sa aiba, daca nu muncesc?

Comuna teleormaneana Necsesti, declarata cea mai saraca localitate din Romania, este locul care pare sa isi astepte sfarsitul. Oamenii abia traiesc de la o zi alta, pamantul nu-l munceste mai nimeni, nu exista apa curenta, canalizare, nici macar o farmacie. Si nici copii nu se mai nasc. De vina sunt puturosii, sau autoritatile, sau, pur si simplu, viata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )