Libnet.ro
UNICEF

13:30

NUEST au lansat un nou EP si videoclipul piesei Sleep Talking!

Devorator Monden Devorator Monden,
NUEST au lansat un nou EP si videoclipul piesei Sleep Talking!

JR, Aron, Baekho, Minhyun si Ren ne amuza cu cel mai nou clip al lor care ne introduce intr-un univers plin de culoare si voie buna. Atat inceputul piesei, cat si al videoclipului ni-i prezinta pe cei cinci baieti sforaind, dand o alura amuzanta. Imbracati in tinute multicolore, baietii canta si danseaza in diferite decoruri . continuă pe Devorator Monden

HISTORY, dublu comeback cu un nou EP si videoclipul piesei Tell Me Love!

Un nou sound, un nou concept, tinute indraznete, miscari de dans inedite. Ingredientele necesare pentru a turna un videoclip marca HISTORY si sa isi marcheze astfel comebackul. In afara de single-ul Tell Me Love, cei cinci baieti le ofera fanilor inca o surpriza si anume lansarea primului lor EP din cariera. EP-ul se intituleaza Just .

Sunmi a lansat videoclipul piesei 24 Hours!

Fanii artistei pot sa se declare incantati deoarece preferata lor tocmai a lansat videoclipul celui mai nou single al sau, 24 Hours. Sunmi a pregatit pentru acest clip si o coregrafie sexy alaturi de dansatorii sai. Cantareata a adoptat pentru acest proiect un nou look, in locul parului negru si lung preferand o tunsoare bob .

Cher a lansat un teaser pentru videoclipul piesei Womans World!

Cher, una dintre cele mai mari cantarete ale tuturor timpurilor, e pregatita sa revina in forta cu un nou videoclip, cel al piesei Womans World. Pana la lansarea oficiala a clipului, artista isi incanta fanii cu un teaser de 16 secunde. Asa cum ne sugereaza si titlul, videoclipul ne prezinta o lume a femeilor. Cher, .

Henry de la Super Junior-M a lansat videoclipul piesei 1-4-3 ( I Love You)!

Membrul subgrupului formatiei chinezesti Super Junior revine in atentia fanilor cu videoclipul celui mai nou single al sau, 1-4-3 I Love You). Piesa reprezinta o colaborare a artistului cu Amber, membra a formatiei fx). 1-4-3 I Love You) este cel de-al doilea single extras de pe EP-ul Trap, lansat in aceasta vara. De pe acelasi .

Cher a lansat videoclipul piesei Womans World!

Una dintre cele mai mari artiste ale tuturor timpurilor revine in atentia publicului cu un nou videoclip, primul dupa 13 ani de pauza. Womans World este primul single extras de pe viitorul album al lui Cher, Closer To The Truth. Dupa lansarea online in varianta audio a piesei si a unui teaser, artista a dezvaluit .

Seungri a lansat videoclipul piesei Gotta Talk To U!

Seungri, pe numele sau adevarat Lee Seung-hyun, tocmai si-a lansat videoclipul celui mai recent single, Gotta Talk To U, piesa extrasa de pe cel de-al doilea EP al sau, Lets Talk About Love. Clipul piesei denota senzualitate, apar multe fete sexy, iar Seungri isi incanta fanele cu miscarile sale de dans fiind imbracat intr-o tinuta .

Avenged Sevenfold au lansat videoclipul piesei Hail To The King!

Noul single al formatiei este primul extras de pe albumul cu acelasi nume care urmeaza a fi lansat pe 27 august. Piesa Hail To The King a fost produsa de catre Mike Elizondo, iar de regia videoclipului s-a ocupat Syndrome. Clipul piesei, realizat in alb-negru, este plin de momente ce aduc aminte de perioada medievala .

HOT! Avril Lavigne a lansat videoclipul piesei Rock N Roll!

Pana astazi a trebuit sa ne multumim cu fotografii de la filmari, un lyric video si patru teasere oferite de artista canadiana. Iata insa ca asteptarea a luat sfarsit si ne putem delecta cu intreg clipul piesei Rock N Roll. Imaginile cu Avril si invitatii sai speciali, actorii Billy Zane si Danica McKellar, sunt corelate .

HOT! Lady Gaga a lansat videoclipul piesei Applause!

Monstruletilor, asteptarea a luat sfarsit! Excentrica artista ne ofera poate cel mai asteptat clip al acestei veri, cel al piesei Applause. Asa cum se stie, Gaga accepta orice provocare pentru a-si promova proiectele. Nu a facut exceptie nici in acest caz. Imaginile alb-negru din clip se imbina cu imagini pline de culoare. Lady Gaga apare .

Ariana Grande si Nathan Sykes ne prezinta videoclipul piesei Almost Is Never Enough!

Frumoasa balada cantata de cei doi tineri artisti in duet face parte de pe soundtrackul filmului The Mortal Instruments: City Of Bones. Piesa este inclusa pe albumul de debut al Arianei Grande, Yours Truly, care va fi lansat pe 3 septembrie. Clipul este relativ simplu, cantareata si membrul The Wanted fiind infatisati in timp ce .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )