Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un numar alarmant de mare de copii din lume prezinta semne de malnutritie (Raport ONU)

Hotnews Hotnews,
 Un numar alarmant de mare de copii din lume prezinta semne de malnutritie (Raport ONU)

La nivel global, cel putin unul din trei copii sub varsta de 5 ani sunt malnutriti sau nu se dezvolta normal, a dezvaluit UNICEF marti, prin intermediul celui mai comprehensiv raport privind copiii, alimentatia si nutritia, din ultimii 20 de ani, scrie UN News. continuă pe Hotnews

Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Cu noroc sau multa munca, au reusit sa ajunga cele mai bogate femei din lume. Cum romanii sunt peste tot, si in Topul Miliardarelor regasim o parte din neamul nostru. Pe ce loc se afla? Cele mai bogate femei din lume Diane Hendricks, Meg Whitman si Anastasia Soare au construit imperii in domeniul lor de .

Germania: Cel mai batran lenes din lume a intrat in Cartea Recordurilor (GALERIE FOTO)

Paula, cel mai varstnic lenes din lume, un exemplar de sex feminin care leneveste de 50 de ani la o gradina zoologica din Germania, detine un record in Guinness Book of Records.

Cum se schimba comportamentul uman in online? Mary Aiken, considerata cel mai important ciberpsiholog din lume, explica ce mecanisme ne indeamna sa intram in betia internetului: Prezenta in online le poate afecta unora judecata, se comporta ca la betie

De cate ori vi s-a intamplat sa stati ore in sir pe internet cu toate ca v-ati propus doar sa va verificati cateva minute emailul? V-ati confruntat cu o durere de cap si apoi ati cautat pe internet sfaturi medicale si dintr-odata ati realizat ca sunteti foarte bolnavi? Tehnologia este tot mai prezenta in viata noastra si ne schimba fara sa ne dam seama, de la relatiile pe care le dezvoltam, la modul in care facem cumparaturile si pana la educarea copiilor nostri. Aflata pentru doua zile la Bucuresti, dr. Mary Aiken, considerata cel mai important psiholog criminalist in domeniul ciberpsihologiei din lume, a explicat care este efectul Cyber si cum internetul ne poate schimba viata si nu neaparat in bine, daca nu suntem constienti de puterea lui.

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din lume, la Oradea

Peste 1. 500 de oradeni au participat duminica, la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, in.

Cel mai batran barbat din lume cu sindromul Down, aniversat: cati ani a implinit

Datorita avansurilor stiintifice, oamenii cu sindromul Down au o sansa mai mare in 2019 la o viata lunga si normala. Pana in urma cu cateva decenii, acestia nu traiau foarte.

Pare din desene animate, dar s-ar putea sa aiba cele mai mari buze din lume

Obsesia pentru interventii chirurgicale a facut-o sa aiba unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusetea lor este relativa, dar ea este mandra de ele. Generatia Instagram este obsedata de aspectul estetic si de ideea de a fi influencer. Chiar daca multe dintre imaginile care ajung pe retelele sociale sunt editate in cea mai .

BURSELE DIN LUME Zi pozitiva pentru activele de risc, in plan extern

London Stock Exchange - Actiunile din Europa au inregistrat preponderent cresteri in sedinta de ieri, pe fondul comentariilor negociatorului sef pentru Brexit al Uniunii Europene care arata ca un pact pentru iesirea ordonata a Marii Britanii din blocul comunitar este inca posibil. Saptamana aceasta este decisiva pentru Brexit, cele trei scenarii plauzibile fiind ori un acord, o amanare a termenului de iesire 31 octombrie) sau o prabusire a negocierilor si implicit un Brexit dezordonat.

BURSELE DIN LUME Scaderi in Europa, pe fondul ultimelor discutii privind Brexit-ul

Bursele din Europa au scazut ieri, in conditiile in care soarta Brexitului va fi decisa saptamana aceasta, in urma ultimelor discutii dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana UE), care incear-ca sa ajunga la un acord de divort.

BURSELE DIN LUME Reactii pozitive pe piete, la evolutiile discutiilor comerciale SUA-China

Bursele din Europa au crescut vineri, investitorii reactionand la semnalele pozitive legate de negocierile comerciale dintre SUA si China, respective de Brexit.

Panica intr-un mare oras din Romania. Prezenta unui urs semnalata printr-un mesaj RO-ALERT

Prezenta unui urs a fost semnalata luni seara intr-o gospodarie din municipiul Odorheiu Secuiesc, lo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )