Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din lume, la Oradea

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din lume, la Oradea

Peste 1. 500 de oradeni au participat duminica, la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, in. continuă pe România Liberă

Ciolacu: Cea mai mare calitatea a mea e de membru PSD. O sa pierd aceasta calitate cand voi merge la locul cu verdeata

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, le-a transmis social-democratilor veniti la Romexpo ca ar trebui sa treaca peste momentul caderii guvernului si sa se concentreze pe alegerile prezidentiale. Acesta a adaugat apoi ca cea mai mare calitate a mea este de membru PSD din 1996.

Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni n-a sesizat-o. E cea mai mare de pana acum

Premierul demisionar Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni nu a sesizat-o. Trecutul ii este presarat cu astfel de erori, insa, cum aceasta a venit si pe final, astrele s-au aliniat asa incat sa dea lovitura cu adevarat pe ultima suta de metri. Viorica Dancila a facut o noua .

Halep poate lua cea mai mare suma din istoria tenisului: Cat valoreaza Turneul Campioanelor in acest an

Avem sase dintre cele opt jucatoare calificate pentru Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar ultimele doua locuri sunt disputate de trei rivale.

P Cea mai extinsa caravana de film din Romania a atras peste 44.000 de spectatori din toata tara in 2019

Dupa aproape 5 luni de calatorie, Caravana Cinemobilul si-a incheiat sezonul de activitate pentru anul acesta. Peste 44. 000 de oameni din toata tara s-au bucurat de filmele proiectate, in cadrul celei de-a cincea editii Cinemobilul - Caravana Cinematografica. A fost cel mai ambitios an de activitate de pana acum, Cinemobilul devenind cea mai extinsa caravana de film din Romania. De la mijlocul lunii mai pana in octombrie au fost organizate 88 de proiectii, cu intrare libera.

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD-ul e puternic insurubat. Nu subapreciati acest adversar! Ar fi cea mai mare greseala

E nevoie urgent de un guvern liberal, sustine presedintele Klaus Iohannis. Sa nu faceti greseala sa considerati ca acum toate problemele sunt rezolvate si ne culcam. Ar fi cea mai mare greseala, din dou.

Procesiune impresionanta la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox la moastele Sfintei Parascheva

Procesiune impresionanta vineri dimineata la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox din Romania, la moastele Sfintei Parascheva. La ora 06. 00, racla cu moastele sfintei a fost a scoasa din interiorul Catedralei Mitropolitane si apoi asezata in baldachinul ornat cu flori. Peste 15. 000 de persoane, dupa estimarile reprezentantilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, asteptau sa se inchine, coada intinzandu-se deja pe o distanta de peste doi kilometri, scrie Ziarul de Iasi.

Handbal: Denisa Dedu, cea mai buna jucatoare a primei etape din Liga Campionilor

Handbalista romana Denisa Dedu, portarul echipei CSM Bucuresti, a fost aleasa cea mai buna jucatoare.

Dezvaluire de ultima ora in cazul Caracal. S-a gasit cea mai solida proba in curtea lui Dinca. Acesta e adevarul

Descoperire socanta in cazul Caracal! Au fost gasite, in sfarsit, dovezi de necontestat in curtea lui Gheorghe Dinca. Iata informatiile care spulbera orice incertitudine si contureaza din ce in ce mai mult scenele groazei! Proba solida gasita in curtea lui Gheorghe Dinca Dupa ce zilele trecute doua romance sustineau faptul ca s-au intalnit cu o .

CALCULE BLOOMBERG: Bursa din Jamaica - piata de actiuni cu cea mai buna evolutie la nivel mondial

Avansul consemnat de piata este de 35% in ultimele 12 luni, iar in ultimii cinci ani - de peste 600%, ambele cresteri fiind cele mai mari din lume Piata actiunilor din Jamaica a avut cea mai buna performanta din lume, in ultimul an, datorita unei transformari economice majore, care a culminat cu iesirea tarii din programul FMI, luna trecuta, anunta ft. com, citand date Bloomberg.

Cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania isi deschide stagiunea: dirijorul Christian Reif si pianistul Matei Varga la Sala Radio!

Dupa o participare importanta in cadrul Festivalului International George Enescu, Orchestrele si Corurile Radio Romania isi redeschid - vineri, 11 octombrie 19. 00) - noua stagiune la SALA RADIO, cea mai mare sala de concerte simfonice din Romania, dotata cu cea mai mare orga din sud-estul Europei. Dirijorul german CHRISTIAN REIF, aplaudat recent la pupitrul Orchestrei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )