Libnet.ro
UNICEF

21:15

Numarul deceselor cauzate de coronavirus in SUA, mai mare decat cel al mortilor din sase razboaie

Antena3 Antena3,
Numarul deceselor cauzate de coronavirus in SUA, mai mare decat cel al mortilor din sase razboaie

Statele Unite ale Americii au atins luni pragul de 10. 000 de decese cauzate de noul coronavirus, arata datele Universitatii Johns Hopkins. continuă pe Antena3

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Directorul FMI spune ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina.

Directorul FMI afirma ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva.

CORONAVIRUS |Numarul deceselor din Suedia, cu 20% mai mare in 24 de ore: Autoritatile ar putea inchide aeroprturile, restaurantele si magazinele

In contextul in care pandemia de coronavirus se extinde cu repeziciune, Suedia a adoptat, pana acum, o abordare mai blanda fata de situatia actuala, fiind singura tara in care nu a fost instaurata starea de.

Numarul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 157. Ultimul caz, o femeie de 70 de ani din Iasi

Inca un roman a pierdut lupta cu coronavirusul. Este vorba de o femeie de 70 de ani, din Iasi, care a decedat in aceasta dimineata, anunta Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand in acest moment la 157 de morti.

Sefa FMI: Recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Comisia Europeana pregateste cel mai mare plan de salvare economica de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Mai multi oficiali europeni, inclusiv Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, sustin ca e nevoie de un plan de salvareaeconomiilor vest-europene mult mai mare decat cel din al Doilea Razboi Mondial, scrie Mediafax, citand presa internationala.

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Romania a ajuns la 146!

Alte 6 persoane au decedat din cauza coronavirusului, numarul total al mortilor ajungand la 146, a i.

430 de cazuri noi de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 141

Noul bilant de sambata arata ca sunt 3. 613 cazuri de persoane infectate, 329 au fost vindecate si externate. Numarul deceselor provocate de COVID-19 a crescut la 141, au transmis autoritatile.

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )