Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 69

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 69

Inca o femeie a muri din cauza gripei, astfel ca numarul total al deceselor cauzate de virusul gripal in acest sezon rece a ajuns la 69. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 68

O femeie de 58 de ani din Galati, care avea si alte probleme medicale si nu fusese vaccinata, a murit din cauza gripei la un spital din oras. Numarul deceselor ajunge astfel la 68.

Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 64. Ultima VICTIMA, un barbat de 51 de ani din Prahova

Gripa continua sa faca victime. Bilantul romanilor ucisi de virusul gripal a ajuns la 64. inca o persoana a murit, vineri, din cauzagripei, potrivit unei informari de vineri a Centrului National de.

Numarul total al deceselor cauzate de gripa a ajuns la 67

Numarul total al persoanelor care au murit din cauza gripei in acest sezon a ajuns la 67, vineri fiind confirmate patru decese, din care trei in judetul Prahova si unul in Timis, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

Bilantul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 61

Bilantul deceselor confirmate ca fiind cauzate de gripa a ajuns, joi, la 61. Un bilant anterior indica 58 de morti. Cele trei noi victime sunt barbati din Iasi, Vrancea si Hunedoara.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor cauzate de gripa in acest sezon ajunge la 63

Alte doua persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre doibarbati din Bucuresti si Arges, care nu erau vaccinati antigripal. Acesti pacienti aveauconditii medicale.

Numarul deceselor din R.Moldova cauzate de gripa a ajuns la 12

Douasprezece persoane, printre care si un copil, au murit in urma complicatiilor date de gripa, in perioada 1 octombrie 31 ianuarie. Autoritatile spun ca niciuna dintre victime nu era vaccinata contra virusului gripal, desi toate faceau parte din categoria cu risc sporit de imbolnavire, transmite IPN.

Gripa a facut nca o victima, n Galati. Numarul deceselor a ajuns la 68

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor provocate de boala in acest sezon de iarna ajungand la 68, potrivit unei informari de sambataa Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 63

Doi barbati in varsta de 57 de ani si 46 de ani din Capitala, respectiv judetul Arges, au murit miercuri din cauza gripei, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica INSP). Numarul deceselor a ajuns, de la inceputul sezonului, la 63, relateaza Mediafax.

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 61

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre trei barbati din Iasi, Vrancea si Hunedoara, care nu erau vaccinati antigripal. Dintre acesti pacienti, doar unul nu avea conditii medicale preexistente. Numarul deceselor din cauza virusului a ajuns la 61, relateaza Mediafax.

Gripa face NOI VICTIME: Bilantul DECESELOR a ajuns la 61. in scolile din Capitala au fost raportate 97 de cazuri noi de gripa

Numarul deceselor cauzate de virusul gripal a crescut la 61, potrivit celui mai recent bilant anuntat de autoritati. Accesul vizitatorilor in spitalele din Bucuresti a fost interzis sau restrictionat din cauza gr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )