Libnet.ro
UNICEF

19:15

Numarul deceselor a crescut din nou in Italia: 743 de oameni au murit in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Numarul deceselor a crescut din nou in Italia: 743 de oameni au murit in ultimele 24 de ore

Italia a inregistrat un nou numar dramatic de decese, 743, in crestere fata de ziua precedenta, cand 601 de oameni au murit. continuă pe Adevărul

Olanda a anuntat noi masuri de combatere a epidemiei de coronavirus, dupa ce numarul deceselor a crescut la 545

Adunarile de peste trei persoane au fost interzise pana la 1 iunie in Olanda, unde bilantul noului coronavirus a crescut la 545 de morti si 4. 749 de cazuri.

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Carmen Uscatu: Catalin Carstoiu, managerul avem de toate de la Colectiv, din nou la conducerea Spitalului Universitar

Avem de toate loveste din nou, comenteaza Carmen Uscatu, presedintele Asociatiei Daruieste Viata, revenirea medicului Catalin Carstoiu in functia de manager al Spitalului Universitar, dupa demiterea Adrianei Nica de catre ministrul Victor Costache.

Coronavirus in Italia: 743 de decese in 24 de ore Bilantul total - 6.820

Bilantul deceselor din cauza pandemiei de coronavirus, in Italia, a crescut cu 743 la 6. 820, a spus marti Agentia de Protectie Civila, ceea ce disperseaza nota de speranta care se intrevedea luni, dupa o scadere a numarului de decese, relateaza Reuters.

Restrictii in Turcia dupa ce numarul deceselor in randul bolnavilor de COVID-19 a ajuns la 37

Turcia a impus restrictii asupra orelor de lucru ale magazinelor alimentare, a numarului de cumparatori din supermaketuri si de pasageri din autobuze, adaugand masuri in incercarea de a limita raspandirea coronavirusului, in contextul in care numarul.

227 de romani au fost repatriati din Torino, Italia, cu doua curse aeriene

Un grup de 227 de cetateni romani aflati cu titlu temporar in Italia au fost repatriati cu doua curse aeriene, tip charter, operate de o companie privata, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Poluarea din Capitala e din nou la cote ridicate. Ministerul Mediului: A fost transmisa o avertizare catre Primaria Municipiului Bucuresti pentru dispunerea de masuri imediate

Poluare din Bucuresti este din nou la cote ridicate, desi traficul s-a redus semnificativ din cauza restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor furnizate de.

UEFA, fortata sa mute din nou - Finalele Champions League si Europa League, amanate la date nestabilite

UEFA a anuntat, luni, ca finalele Champions League si Europa League nu se vor disputa la datele programate initial, din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )