Libnet.ro
UNICEF

09:16

Oficial, padurea tarii este putin mai mare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oficial, padurea tarii este putin mai mare

Statisticile oficiale arata ca se fac pasi - mici, dar se fac - in directia buna. Exista sperante ca si generatiile urmatoare vor putea sa vada cum arata o padure. continuă pe Ziarul Bursa

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

VIDEO Politistii olandezi au destructurat cel mai mare laborator de cocaina descoperit vreodata in tara

Politia olandeza a anuntat marti ca a destructurat cel mai mare laborator de producere a cocainei descoperit vreodata in tara, acesta fiind ascuns intr-un fost centru de echitatie dintr-o zona rurala din nord-estul tarii, relateaza AFP si Dutch Review.

Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Rusia nu este doar statul cu cea mai mare suprafata. Detine si cea mai mare groapa sapata in adancul Pamantului. intr-un sit abandonat de pe teritoriul rusesc,se gaseste un disc.

Alegeri in Belarus. Lukasenko, sigur ca va castiga al saselea mandat. O fosta profesoara, cea mai mare provocare pentru presedinte

Aleksandr Lukasenko este convins ca va castiga al saselea mandat consecutiv de presedinte al Belarusului, insa Svetlana Tikhanouskaya, fosta profesoara de limba engleza, reprezinta cea mai mare provocare pentru presedintele supranumit odata de Washington ultimul dictator al Europei.

HOROSCOP. Zodiile cu cel mai mare succes in relatiile de lunga durata. Cine e stabil

Multe aspecte ale vietii amoroase de care avem parte pot fi influentate de astrologie. Spre exemplu, astrologia ne poate spune ce cauti intr-un partener sau cu ce zodii esti compatibil. Care sunt zodiile cu cel mai mare succes in relatiile de lunga durata. Unele semne, precum Berbecul, Sagetatorul si Varsatorul pun pret pe independenta si .

Politia olandeza a destructurat cel mai mare laborator de cocaina. 17 persoane au fost retinute (VIDEO)

Politistii olandezi au anuntat, marti, ca au arestatmaimulte persoane dupa ce au destructurat cel mai mare laborator de producere a drogurilor de mare risc gasit vreodata in tara. Descoperirea a av.

Cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in CARANTINA! Cu cat a crescut numarul de cazuri in ultimele zile

Celui mai mare oras din Noua Zeelanda intra in izolare incepand de miercuri. Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a luat deciziamarti, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19. Masura vinein.

Cel mai mare reactor de fuziune nucleara din lume e in lucru. Cate tari contribuie?

Inginerii au inceput constructia celui mai mare proiect de fuziune nucleara din sudul Frantei, cu operatiunile finale planificate sa inceapa la sfarsitul anului 2025. Astfel, fuziunea.

Raluca Zenga a facut cel mai mare anunt. Rasturnare de situatie: ce se intampla, de fapt, in casnicia cu Walter Zenga

Raluca Zenga, sotia lui Walter Zenga, a facut un anunt pe Facebook in ce priveste situatia din familia ei. Desi multi ii dadeau despartiti pe cei doi, Raluca Zenga vine sa linisetesca apele si sa spuna ce se intampla de fapt in casnicia ei. Ce a anuntat Raluca Zenga Asteptandu-l pe tati 10084;65039; Nu am .

Renunta la acest produs considerat sanatos! Renumit medic american: Este cel mai periculos aliment de pe planeta

Brian Clement, un reputat medic american specializat in alternative de vindecare ale anumitor boli, cu ajutorul hranei, arunca o teorie socanta. Potrivit directorului Hippocrates Health Institute din Florida, SUA, pestele este cel mai periculos aliment de pe planeta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )