Libnet.ro
UNICEF

07:15

Numarul infectarilor cu noul coronavirus se mentine ridicat in judetul Galati. 3 persoane au decedat in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Numarul infectarilor cu noul coronavirus se mentine ridicat in judetul Galati. 3 persoane au decedat in ultimele 24 de ore

Alte 48 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, in timp ce 3 persoane au decedat in urma infectarii. 7 galateni sunt internati in prezent la Terapie Intensiva. continuă pe Adevărul

6 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 2121 cazuri noi

Pana astazi, 6 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 139. 612 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 898 de pacienti au fost declarati vindecati.

Record absolut de decese ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 73 de oameni rapusi de COVID-19 in 24 de ore. Cati bolnavi sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 139. 612 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 2. 121 de noi imbolnaviri din doar 23. 476 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 5. 121 de decese, din care 73 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 608.

Un influent mitropolit din Balcani care a prezentat un pelerinaj drept vaccinul lui Dumnezeu s-a infectat cu noul coronavirus

Mitropolitul Amfilohije Radovici al Bisericii Ortodoxe Sarbe din Muntenegru, care evita sa poarte masca si a prezentat un pelerinaj drept vaccinul lui Dumnezeu, s-a infectat cu noul coronavirus.

COVID-19 a lovit din nou fabrica SEWS R Deva. 14 angajati s-au infectat cu noul coronavirus

COVID-19 a lovit din nou fabrica de componente auto SEWS-R Deva. Cel putin 14 angajati sunt infectati cu noul coronavirus.

Doliu in Consiliul Judetean Hunedoara. Un angajat infectat cu noul coronavirus a murit la spital

Teofil Onetiu, un angajat al Consiliului Judetean Hunedoara, a murit la spital, dupa ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

OMS: Doar 10% din populatia globala ar fi putut fi infectata cu noul coronavirus. Marea majoritate a lumii este inca expusa riscului

Aproximativ una din 10 persoane ar fi putut fi infectata cu noul coronavirus, ceea ce lasa marea majoritate a populatiei globale vulnerabila in fata bolii relationate COVID-19, a precizat Organizatia Mondiala a .

Ce este sindromul inflamator multisistem, o complicatie serioasa a infectiei cu noul coronavirus

Sindromul inflamator multisistem MIS-C) are caracteristici similare bolii Kawasaki si se crede ca afecteaza numai copiii si adolescentii, in special cei infectati cu noul coronavirus. MIS-C si Covid-19: Ce.

De ce unii nu cred ca Trump este infectat cu noul coronavirus

Presedintele american Donald Trump s-a internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dar nu toata lumea crede ca este bolnav.

Cum a ajuns Trump sa se infecteze cu noul coronavirus

Presedintele Donald Trump a contractat noul coronavirus dupa luni bune in care el si oamenii din jurul sau - familia, angajatii, colaboratorii etc. - nu au luat masurile minime anti-coronavirus, cum ar fi purtarea mastii sanitare si evitarea multimilor, mai ales in spatiile inchise.

Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 raportate de autoritatile din Buzau s-a dublat fata de ziua precedenta

Judetul Buzau inregistreaza o noua explozie a numarului de infectari cu coronavirus, dupa o perioada de usoara stagnare. Conform datelor Directiei de Sanatate Publica, in ultimele 24 de ore, in judetul Buzau au mai fost confirmate 44 de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2, numar dublu fata de ziua precedenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )