Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce unii nu cred ca Trump este infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
De ce unii nu cred ca Trump este infectat cu noul coronavirus

Presedintele american Donald Trump s-a internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dar nu toata lumea crede ca este bolnav. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns Trump sa se infecteze cu noul coronavirus

Presedintele Donald Trump a contractat noul coronavirus dupa luni bune in care el si oamenii din jurul sau - familia, angajatii, colaboratorii etc. - nu au luat masurile minime anti-coronavirus, cum ar fi purtarea mastii sanitare si evitarea multimilor, mai ales in spatiile inchise.

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

Focar de COVID-19 la Directia de Sanatate Publica Braila. Trei angajati s-au infectat cu noul coronavirus

Doi dintre angajatii institutiei au fost confirmati pozitiv cu COVID-19 dupa ce au participat la un eveniment privat intr-un alt judet, unde venise si o persoana infectata.

Medic: Presedintele Trump se simte foarte bine si are o stare de spirit exceptional de buna

Starea de sanatate a presedintelui SUA infectat cu noul coronavirus este buna, nu mai are febra si nici dificultati respiratorii.

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Donald Trump dupa ce a aflat ca presedintele SUA este infectat cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de insanatosire lui Donald Trump si sotiei acestuia, Melania, dupa ce au anuntat ca au COVID-19.

inca un lider PSD, infectat cu noul coronavirus

Liderul PSD Gabriel Zetea a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca este bolnav: Fiind optimist de felul meu, va anunt ca pentru cateva zile raman pozitiv. Zetea a precizat ca si alti membri de partid s-au testat, dar sunt negativi. Social-democratul spune ca este asimptomatic.

Managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, testat pozitiv cu noul coronavirus

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca si fosta consiliera Kellyanne Conway, relateaza New York Times si News. ro.

Le-au dat virusul? Antrenorul CSA Steaua arata cu degetul spre FCSB pentru infectarile cu noul coronavirus

Nu mai putin de noua jucatori de la CSA Steaua au fost testati pozitiv cu noul coronavirus inaintea meciului cu Dinamo 2 din etapa a 4-a in Liga 3 Seria 4).

Cine este medicul Mircea Beuran, infectat cu noul coronavirus. Scandalurile in care a fost implicat si problemele cu legea

Doctorul Mircea Beuran 67 de ani)a fost confirmat cu COVID-19. in prezent, acesta se afla sub tratament, internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. Medicul a fost internat.

Din spital, Trump cere Congresului, pe Twitter, sa adopte noul program de stimulare a economiei afectata de noul coronavirus

Presedintele american Donald Trump a presat sambata Congresul, pe Twitter, sa adopte noul program de stimulare a economiei afectata de epidemia de coronvirus, in conditiile in care administratia sa si democratii din Congres nu reusesc sa ajunga la un compromis, relateaza CNBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )