Libnet.ro
UNICEF

22:15

Numarul pensionarilor din Romania, in scadere fata de 2012.

România Liberă România Liberă,
Numarul pensionarilor din Romania, in scadere fata de 2012.

Numarul mediu de pensionari in primul trimestru din acest an a fost de 5,433 de milioane, in scadere cu 22. 000 fata de ultimul trimestru din 2012, iar pensia medie a fost 795 de lei, mai mare cu 1,1% fata de trimestrul patru al anului trecut, potrivit Institutului National de Statistica INS), scrie Mediafax. In primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similara din 2012, numarul mediu de pensionari a scazut cu 98. 000, iar pensia medie lunara a fost mai mare cu 3,8 la suta, . continuă pe România Liberă

Statistici ingrijoratoare despre tinerele din Romania. 10.000 de ADOLESCENTE au ales sa faca avort anul trecut. Multe aveau SUB 15 ani

Tot mai putine tinere din Romania aleg sa pastreze o sarcina, iar unul dintre motivele invocate ar fi varsta. Numarul fetelor sub 19 ani care raman insarcinate este in crestere. Nepregatite pentru o astfel.

Cel mai nou sport din Romania ia amploare. Afla ce se va intampla sambata si duminica!.

Clubul de hochei Ice Magic Buzau organizeaza, la Buzau, in perioada 15-16 iunie, competitia de hochei pe role Crosa Magica, pentru grupele de copii sub 10 ani. Aceasta nu este prima competitie de acest gen din Romania. In 2012, la Buzau a fost organizat un turneu local de hochei pe role. In acest an, de 1 iunie, patru echipe de juniori de hochei pe gheata au participat la Cupa Copilului la Hochei pe Role, castigata de catre juniorii echipei Steaua Rangers. Dupa succesul din 1 iunie de la .

Mircea Badea: Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata

In cadrul editiei de marti a emisunii in gura presei, Mircea Badea a afirmat ca presedintele Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata. S-a batut.

Kingfisher: Ar putea aparea oportunitatea achizitiei de magazine bauMax din Romania

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher, care a preluat recent reteaua Bricostore din Romania, cauta in continuare achizitii la nivel international si ar putea avea optiunea de cumpara magazine din Romania si Turcia ale lantului austriac bauMax, a declarat seful companiei, Ian Cheshire.

Lectii gratuite de antreprenoriat, in mai multe orase din Romania. Cum te poti inscrie.

Pasionatii de antreprenoriat din toata tara vor avea sansa sa participe, in perioada 20 iunie-4 iulie, la o serie de lectii gratuite despre afaceri, organizate de asociatia Akcees. Workshop-urile despre antreprenoriat se vor desfasura in opt orase din Romania, iar prima localitate in care cursurile vor avea loc este Bucuresti. Prima sesiune din cadrul cursurilor Caravana Start Me Up va avea loc in 20 iunie la TechHub Bucharest, iar urmatoarele orase pe lista sunt Timisoara, Cluj, Sibiu, .

Fiecare elev si profesor din Romania vor avea cate un calculator din 2015. ...

Fiecare elev si fiecare profesor din Romania vor detine, din 2015, cate un calculator, prin intermediul unui program initiat de Ministerul Educatiei si Ministerul pentru Societatea Informationala, in colaborare cu Intel Corporation. In plus, in cadrul programului, profesorii romani vor invata cum sa integreze tehnologia in lectii. Intel Corporation a semnat vineri cu Guvernul Romaniei un protocol de colaborare, prin care se creeaza cadrul pentru dezvoltarea unui program de invatamant 1:1 un .

Noble Securities il aduce pe polonezul Omar Arnaout la conducerea sucursalei din Romania

Omar Arnaout, director al departamentului sucursalelor Noble Securities din strainate, a devenit directorul general al filialei din Romania a casei de brokeraj Noble Securities.

Avertismentul medicilor privind cea mai agresiva forma de cancer de piele. Numarul cazurilor din Cluj s-a dublat in ultimii zece ani

Medicii romani recomanda evitarea expunerii la soare la orele pranzului, in conditiile in care numarul cazurilor de melanom malign, cea mai agresiva forma de cancer de piele, inregistrate in judetul Cluj,.

Caz incredibil intr-un SPITAL din Romania. O infirmiera a venit la munca BEATA moarta. Era la un pas sa intre in coma alcoolica

O infirmiera de la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Targu Jiu s-a dus la serviciu beata. Fiul unei paciente a observat ca femeia abia se tinea pe picioare si a anuntat medicul de.

Ce vrea Franta de la primarii din Romania.

Substratul acordului de cooperare semnat intre cele doua tari, ieri, la Constanta, este modul in care Romania isi poate tine departe de Franta romii. Ambasada Frantei in Romania, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Consiliul Judetean Constanta si Municipiul Constanta organizeaza in aceste zile, in Constanta, cea de-a patra editie a Forumului Cooperarii descentralizate Romania Franta. Au trecut sase ani de la precedenta editie, iar ieri s-a semnat un protocol de .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )