Libnet.ro
UNICEF

18:15

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 52

Antena3 Antena3,
Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 52

Gripa a facut 51 de victime in Romania, doar in acest an. Un barbat de 58 de ani din Timisoara, care suferea de gripa,a murit in urma unui stop cardio-respirator. Pacientul era internat. continuă pe Antena3

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 50

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 50, a informat joi seara Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 51

Numarul mortilor de gripa tot creste. Noidecese au fost confirmate de medici, bilantul ajungand la 51. Potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 51

Gripa a facut 51 de victime in Romania, doar in acest an. Un barbat de 58 de ani din Timisoara, care suferea de gripa,a murit in urma unui stop cardio-respirator. Pacientul era internat.

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor a ajuns la 51

Un nou deces din cauza gripei a fost confirmat vineri, fiind vorba despre un barbat de 58 de ani care a murit la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 51, scrie news. ro.

UPDATE Inca doua persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor a ajuns la 52

Un nou deces din cauza gripei a fost confirmat vineri, fiind vorba despre un barbat de 58 de ani care a murit la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns vineri la 52. UPDATE 13:41 Potrivit INSP, a mai murit inca un barbat, in varsta de 62 de ani, din judetul Arad.

Institutului National de Sanatate Publica anunta ca numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 50

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 50, a informat joi seara Centrul Natio.

Medicii sunt in alerta! Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45

Medicii sunt in alerta in conditiile in care altecinci decese din cauza gripei s-au inregistratin cursul zilei de miercuri. Specialistii Institutului National de Sanatate Publica au anuntat alte.

Numarul persoanelor ucise de gripa a ajuns la 39

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 39, a informat marti Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 45

Alte cinci noi decese din cauza gripei au fost confirmate, miercuri, numarul deceselor provocate de virusul gripal ajungand astfel la 45. Patru dintre pacienti sunt din judetele Caras-Severin si Suceava.

Numarul mortilor cauzate de gripa a crescut la 48

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 48, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )