Libnet.ro
UNICEF

13:30

Numarul 2 in PSD: Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele

B1 B1,
Numarul 2 in PSD: Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele

Paul Stanescu, secretarul general al social-democratilor, a declarat ca PSD vrea alegeri anticipate. El le-a transmis colegilor de partid ca trebuie sa dea dovada ca nu le e teama de acest. continuă pe B1

ALDE nu doreste alegeri anticipate. Tariceanu, dupa consultarile de la Cotroceni: Nu vom face o propunere de premier, dar suntem deschisi discutiilor pentru formarea unei majoritati (VIDEO)

ALDE nu doreste alegeri anticipate si nu va face o propunere de premier, avand in vedere numarul de parlamentari pe care il detine, dar este deschisa discutiilor cu celelalte partide pentru coagularea unei.

MARIUS PASCAN (PMP), DUPA CONSULTARI: Nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate

Deputatul PMP Marius Pascan a declarat, la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca, in opinia formatiunii,nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate. Noi pledam pentru alegeri la termen, dar nu ne ferim, nu ne temem de posibile alegeri anticipate, a spus el.

Sedinta la varful PSD, plan impotriva anticipatelor

Liderii PSD se reunesc in sedinta la varf sa puna la punct strategia pentru a contracara planul liberalilor de a provoca alegeri anticipate. Social-democratii vor sa atace pe mai multe fronturi: si desemnarea lui Ludovic Orban de a forma noul guvern dupa ce a fost dat jos prin motiune de cenzura, dar si ordonantele de urgenta adoptate in numar record in ultima sedinta de guvern dinaintea motiunii.

PMP nu vrea alegeri anticipate. Eugen Tomac: Daca o tinem intr-un scandal continuu si in 2020, va fi o tragedie, nu pentru PNL, ci pentru Romania (VIDEO)

PMP nu este de acord cu declansarea alegerilor anticipate, a precizat Eugen Tomac, care a explicat, totusi, ca formatiunea ar fi de acord cu organizarea scrutinului inainte de termen daca ar exista un.

Orban cere alegeri anticipate, imediat dupa ce guvernul sau a cazut prin motiune de cenzura

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi dimineata, ca PNL doreste sa se ajunga la alegeri antici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )