Libnet.ro
UNICEF

19:30

Numarul tranzactiilor online cu cardul va creste cu peste 50% de Black Friday

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul tranzactiilor online cu cardul va creste cu peste 50% de Black Friday

Numarul tranzactiilor procesate online cu cardul de Black Friday 2014 va creste cu peste 50% fata de media anuala, iar suma medie procesata online cu cardul pentru cumparaturile online din Vinerea Neagra se va dubla, potrivit estimarilor procesatorului de plati online NETOPIA mobilPay. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday 2014: Ziua in care romanii vor cheltui de doua ori mai multi bani online

De Black Friday 2014 numarul tranzactiilor procesate online cu cardul va creste cu peste 50% fata de media anuala. La a patra editie de Vinerea Neagra, romanii sunt mai dispusi sa plateasca electronic. De Black Friday 2014, suma medie pe care o vor cheltui romanii anul acesta pe produsele pregatite de comerciantii romani va ajunge la circa 340 de lei. Asta inseamna ca este de aproape doua ori mai mare fata de suma medie tranzactionata online cu cardul in restul [].

Black Friday: Mai multe tranzactii cu cardul decat in restul anului

Numarul tranzactiilor procesate online cu cardul de Black Friday 2014 va creste cu peste 50% fata de media anuala, iar suma medie procesata online cu cardul pentru cumparaturile online din Vinerea Neagra se va dubla, potrivit estimarilor NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul din Romania si liderul pietei locale de mobile payments.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )