Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday: Mai multe tranzactii cu cardul decat in restul anului

Adevărul Adevărul,
Black Friday: Mai multe tranzactii cu cardul decat in restul anului

Numarul tranzactiilor procesate online cu cardul de Black Friday 2014 va creste cu peste 50% fata de media anuala, iar suma medie procesata online cu cardul pentru cumparaturile online din Vinerea Neagra se va dubla, potrivit estimarilor NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul din Romania si liderul pietei locale de mobile payments. continuă pe Adevărul

Black Friday 2014: Ziua in care romanii vor cheltui de doua ori mai multi bani online

De Black Friday 2014 numarul tranzactiilor procesate online cu cardul va creste cu peste 50% fata de media anuala. La a patra editie de Vinerea Neagra, romanii sunt mai dispusi sa plateasca electronic. De Black Friday 2014, suma medie pe care o vor cheltui romanii anul acesta pe produsele pregatite de comerciantii romani va ajunge la circa 340 de lei. Asta inseamna ca este de aproape doua ori mai mare fata de suma medie tranzactionata online cu cardul in restul [].

Numarul tranzactiilor online cu cardul va creste cu peste 50% de Black Friday

Numarul tranzactiilor procesate online cu cardul de Black Friday 2014 va creste cu peste 50% fata de media anuala, iar suma medie procesata online cu cardul pentru cumparaturile online din Vinerea Neagra se va dubla, potrivit estimarilor procesatorului de plati online NETOPIA mobilPay.

Black Friday 2014. emag a inceput reducerile! Live blog

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. vineri, ora 06:50. emag da drumul reducerilor de Black Friday 2014 cu cateva zeci de minute mai tarziu decat anuntase in presa un reprezentant al companiei. Sunt disponibile 450. 000 de produse, din zeci de categorii. intreaga oferta, AICI. vineri, ora 05:50. Si-a [].

Cum poti sa cumperi ceasuri de firma la preturi mici prin Campania Black Friday 2014 pe CautCeas!

Ceasuri originale 100%, de la cele mai apreciate marci, pot fi ale tale la preturi mici, prin Campania Black Friday 2014, desfasurata de magazinul online CautCeas. ro. La sfarsitul lunii noiembrie, poti comanda ceasuri de lux mai ieftine cu 80% decat pretul lor normal, iar ca bonus te bucuri si de transport gratuit!.

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

Black Friday 2014. emag incepe la 6 dimineata! Live blog

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. vineri, ora 01:45. Am analizat atent oferta evomag si am scris un articol util pentru cei care vor sa cumpere ceva despre acest magazin online. Aflam mai multe informatii, aici. vineri, ora 01:40. Black Friday 2014 a inceput oficial si la Utok.

Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG este probabil cel mai asteptat eveniment al sezonului reducerilor. Cel mai mare magazin online din tara promite promotii la zeci de mii de produse, cu ocazia Black Friday 2014. Nu mai este un secret pentru nimeni ca eMAG organizeaza campania de Black Friday 2014. Cel mai mare retailer online de la noi este si primul comerciant care a adus conceptul in Romania, in anul 2011. De atunci si pana acum s-au schimbat multe lucruri, toate in [].

Black Friday anticelulita? Cellulem Block: Clientii cheltuiesc in medie 1.800 de lei la infrumusetare de Black Friday

Black Friday anticelulita? Vinerea neagra acopera din ce in ce mai multe zone de business, asa ca romanii pot profita de reduceri chiar in centre de infrumusetare. De exemplu, centrele Cellulem Block se asteapta sa aiba cu 80% mai multi.

Black Friday 2014: Reduceri de pana la 80% la Flanco

Black Friday 2014 incepe peste cateva zile, iarFlanco anuntacel mai mare eveniment cu aceasta ocazie, avand reduceri de pana la 80%. Black Friday 2014 la Flanco va aduce niste reduceri considerabile la o gama foarte mare de produse. La evenimentul respectivvor participa 87 de magazine Flanco din toata tara, iar cu aceasta ocazie, retailer-ul asteapta vanzari cu 50% mai mari decat in anul precedent. Reducerile din magazinele Flanco vor fi de pana la 80% la peste 400 de mii de produse [].

Black Friday 2014 Flanco: Reduceri de pana la 80%

Black Friday 2014 incepe peste cateva zile, iarFlanco anuntacel mai mare eveniment cu aceasta ocazie, avand reduceri de pana la 80%. Black Friday 2014 la Flanco va aduce niste reduceri considerabile la o gama foarte mare de produse. La evenimentul respectivvor participa 87 de magazine Flanco din toata tara, iar cu aceasta ocazie, retailer-ul asteapta vanzari cu 50% mai mari decat in anul precedent. Reducerile din magazinele Flanco vor fi de pana la 80% la peste 400 de mii de produse [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )