Libnet.ro
UNICEF

06:15

Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut fata de ziua precedenta, ajungand la 2.169

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut fata de ziua precedenta, ajungand la 2.169

Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut cu 280 fata de ziua precedenta, ajungand la 2. 169, arata datele primite de Ministerul Educatiei. in 317 dintre acestea, cursurile se tin online dupa ce au fost confirmate cazuri de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Masca devine obligatorie si in Cluj-Napoca incepand de joi Toate unitatile de invatamant intra in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Cluj-Napoca vor trece in scenariul rosu de functionare, incepand de joi, ceea ce presupune participarea exclusiv online la activitatile didactice. De asemenea, masca devine obligatorie in spatii inchise si deschise din oras, transmite Mediafax.

COVID-19: 630 de scoli si gradinite au trecut in scenariul rosu in ultimele 24 de ore

Numarul unitatilor de invatamant care intra ins cenariul rosu a crescut accelerat in ultimele 24 de ore. Astfel, in total, 630 de scoli si de gradinite au trecut de luni si pana mati in scenariul ro.

Numarul unitatilor de invatamant care isi desfasoara cursutile online a ajunsmiercuri la 2.169

Numarul unitatilor de invatamant care isi desfasoara cursutile online a ajunsmiercuri la 2. in acelasi timp 5. 007 de unitati de invatamant isi desfasoara activitatea in scenariul.

Scolile din Bucuresti in scenariul rosu: Profesorii au termen pana miercuri sa le transmita elevilor orarul pentru cursuri online

Directorii unitatilor de invatamant din Bucuresti, inclusiv gradinitele, au termen pana miercuri sa ii informeze pe copii si pe parinti cum vor fi organizate cursurile online si sa le transmita orarul, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu, care implica inchiderea scolilor si trecerea la cursuri exclusiv online.

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea .

Scolile din Sfantu Gheorghe trec in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare Covid a depasit 3 la mia de locuitori

Incidenta cazurilor de COVID-19 a depasit rata de 3 la 1. 000 de locuitori in municipiul Sfantu Gheorghe, iar autoritatile au dispus, luni, obligativitatea purtarii mastilor de protectie in toate spatiile publice inchise si deschise. De asemenea, toate unitatile de invatamant trec la scenariul rosu, relateaza Agerpres.

Prefectul Capitalei: in Bucuresti nu mai sunt locuri la ATI Spitalul Colentina devine in totalitate unitate COVID Medicii si asistentii din scolile in scenariul rosu, transferati in spitalale COVID

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anuntat duminica seara, ca in Bucuresti nu mai sunt locuri la terapie intensiva, ca Spitalul Colentina va deveni integral unitate COVID, iar medicii si asistentii din scolile aflate in scenariul rosu vor fi detasati in spitalele COVID. El a sustinut ca aceste decizii au fost luate intr-o sedinta a prefectilor cu seful DSU, Raed Arafat.

MEC: Numarul scolilor care au trecut in scenariul rosu se apropie de 2.000

Datele statistice publicate marti, 20 octombrie, de catre Ministerului Educatiei arata ca 1. 889 de scoli invata exclusiv online, iar alte 5. 031 in scenariul hibrid.

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

Orasul Arad, aproape de scenariul rosu Autoritatile judetene anunta restrictii iminente

Orasul Arad este foarte aproape de scenariul rosu din cauza inmultirii numarului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2, presedintele Consiliului Judetean Arad afirmand ca este o chestiune de ore pana la depasirea pragului stabilit prin lege si anuntand restrictii, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )