Libnet.ro
UNICEF

23:01

Numele vehiculate pentru sefia Executivului, dupa demisia premierului Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Numele vehiculate pentru sefia Executivului, dupa demisia premierului Ludovic Orban

Retragerea lui Ludovic Orban din fruntea Guvernului si din cursa pentru un nou mandat de premier a provocat o agitatie mare in PNL. continuă pe Antena3

Armenia. Mii de manifestanti cer demisia premierului Nikol Pashinyan VIDEO

Mii de manifestanti s-au adunat duminica in centrul Erevanului pentru a cere demisia premierului Nikol Pashinyan, criticat pentru ca a acceptat incetarea focului ce confera victoria Azerbaidjanului dupa sase saptamani de razboi la Nogorno-Karabah, scrie AFP.

Dacian Ciolos, reactie dupa demisia lui Orban: Lasa cale libera presedintelui ca dupa consultari savina cu o propunere care sa insemne un nou inceput USR PLUS se va prezenta cu propria propunere de premier

Dacian Ciolos a reactionat luni seara dupa demisia anuntata de Ludovic Orban. Potrivit liderului USR PLUS, aceasta decizie deschide calea catre formarea unei coalitii de centru-dreapta: Cred ca asta lasa.

Noi probleme de sanatate pentru Nea Marin, dupa covid-19. A facut bursita. Cum se simte

Ghinoanele se tin lant de Nea Marin. Celebrul dansator are din nou probleme de sanatate, iar fanii sunt din ce in ce mai ingrijorati. Vedeta de televiziune a facut bursita. Cum se simte la moment barbatul care a pus pe jar majoritatea starurilor din shozbiz-ul romanesc? Probleme de sanatate pentru Nea Marin. Dansatorul a facut .

Surse: Cine ar putea sa-i ia locul lui Orban? Numele vehiculate in PNL

Liberalii au pus pe hartie mai multe nume care i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban la Palatul Victoria. Pe lista favoritilor, primul este ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, au declarat pentru HotNews. ro surse liberale. Printre variantele vehiculate in tabara PNL mai sunt Ilie Bolojan, insa potrivit surselor HotNews. ro, acesta nu doreste o astfel de pozitie la Bucuresti preferand sa ramana la sefia CJ Bihor.

Sedinta a liderilor PNL dupa demisia lui Ludovic Orban: Conducerea liberala discuta despre strategia de negociere pentru formarea noii majoritati parlamentare. Sefii PNL se intalnesc apoi cu Klaus Iohannis

O sedinta a conducerii PNL are loc marti dimineata in contextul recentei demisii a lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului. Liderii liberali se reunesc, incepand cu ora 10. 00, pentru a pregati strategia.

Reactia lui Ciolos dupa demisia lui Ludovic Orban

Co-presedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat, luni seara, ca daca presedintele Klaus Iohannis il va propune pentru functia de premier, este pregatit sa isi asume aceasta responsabilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )