Libnet.ro
UNICEF

09:15

Numerele tricolorilor pentru meciurile din noiembrie

Online Sport Online Sport,
Numerele tricolorilor pentru meciurile din noiembrie

Jucatorii nationalei Romaniei si-au ales numerele pentru meciurile cu Belarus, Norvegia si Irlanda de Nord. continuă pe Online Sport

Curs valutar BNR pentru miercuri, 11 noiembrie 2020. Ce se intampla cu euro astazi -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru miercuri, 11 noiembrie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira sterlina.

Curs valutar BNR pentru marti, 10 noiembrie 2020. Ce se intampla cu dolarul american astazi- UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru marti, 10 noiembrie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira sterlina.

Uniunea Europeana va impune tarife pentru importuri din SUA in valoare de peste 4 miliarde de dolari

Uniunea Europeana a anuntat ca va impune tarife pentru importuri din Statele Unite in valoare de peste 4 miliarde de dolari, ca masura de retorsiune fata de subventiile acordate de SUA Boeing, dar a aratat ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor comerciale cu administratia presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

Jucatorii nationalei si-au ales numerele de pe tricou. Cine va fi decarul lui Radoi pentru meciurile cu Belarus, Norvegia si Irlanda de Nord

Jucatorii echipei nationale de fotbal de seniori a Romaniei si-au ales numerele pe care le vor purta pe tricou in amicalul cu Belarus, respectiv in meciurile cu Norvegia si Irlanda de Nord, din UEFA Nations.

Chiriches, marea absenta la meciurile nationalei din noiembrie

Vlad Chiriches s-a accidentat din nou si rateaza cele trei meciuri ale nationalei Romaniei din perioada urmatoare.

Curs valutar BNR pentru luni, 9 noiembrie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationla a Romaniei au emis un nou curs valutar pentru monedele de circulatie internationala: euro, dolar, lira sterlina si nu numai. Care este evolutia acestora, dar si a Indicelui ROBOR? Curs valutar BNR pentru luni, 9 noiembrie Indicele ROBOR stabilit in cursul anterior din data de 6 noiembrie nu a aratat .

Radoi inaintea celor trei meciuri din noiembrie: Nu am venit cu gandul sa demisionez

Selectionerul Mirel Radoi a transmis un mesaj de continuitate inaintea amicalului cu Belarus si ultimelor doua partide din Liga Natiunilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )