Libnet.ro
UNICEF

21:00

Numerologie: care sunt cele mai norocoase zile din an, care e cea mai buna zi din luna si cum iti calculezi cifra destinului

Adevărul Adevărul,
Numerologie: care sunt cele mai norocoase zile din an, care e cea mai buna zi din luna si cum iti calculezi cifra destinului

Numerologia poate prezice multe evenimente din viata, spun cei initiati in tainele numerelor. Asta inseamna ca numerologia ne poate spune cand sunt zile nefaste, dar si cand sunt cele mai norocoase zile din an. continuă pe Adevărul

Salvamont a inregistrat 26 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore. Cele mai multe provin din judetul Caras Severin

Salvamont a inregistrat un numar de 26 de apeluri de urgenta, primite la Dispeceratul Salvamont, doar in ultimele 24 de ore. 11 dintre acestea au fost pentru interventii in judetul Caras Severin, pentru.

Aveti probleme cu gasirea unor mesteri buni? il avem noi! Acestea sunt cele mai bune 20 de companii din Romania

Necesit. ro este o platforma on-line care conecteaza solicitantii de servicii cu companii din toata Romania inca din 2016.

INFOGRAFIC Visual Capitalist: Cele mai cautate branduri de catre consumatori

Brandurile puternice creeaza o legatura emotionala cu consumatorii, iar cele din domeniul tehnologiei nu fac exceptie, scrie Visual Capitalist. Google, Amazon, Netflix si eBay sunt unele dintre cele mai cautate marci din intreaga lume. Este greu de imaginat viata fara ele, dar cum arata preferintele oamenilor in cautarile pe internet din intreaga lume? Dupa compilarea a 12 luni de date, Google se afla pe primul loc in 100 de tari - adica aproape jumatate din toate tarile de pe planeta. Cu peste 90 de miliarde de vizite lunare, Google are o pozitie dominanta de neegalat. Netflix conduce toPul in 45 de state iar Amazon in 30 de tari.

INS: in anul 2020, lucrarile de constructii au crescut fata de anul 2019 cu aproape 16%. Cele mai mari cresteri s-au inregistrat la lucrarile de reparatii capitale (+46,0%)

Volumul total al lucrarilor de constructii a crescut cu 15,9%. La o privire mai atenta datele arata ca cele mai mari cresteri s-au inregistrat la lucrarile de reparatii capitale +46,0%), lucrarile de intretinere si reparatii curente +24,4%) si la constructiile noi +9,3%). Pe obiecte de constructii au avut loc cresteri astfel: constructii ingineresti +18,5%), cladirile rezidentiale +17,8%) si la cladirile nerezidentiale +10,9%). Potrivit metodologiei INS, constructiile ingineresti sunt cele care nu indeplinesc caracteristicile de cladiri si au ca scop crearea conditiilor pentru realizarea activitatilor de productie sau a celor social-culturale drumuri, cai ferate, poduri, aeroporturi, stadioane etc.

Calendar ortodox iulie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox din luna iulie 2021 sunt noua sarbatori: opt sarbatori de cruce neagra si una de cruce rosie. Iata care sunt sarbatorile si ce trebuie sa stii. Calendar ortodox iulie 2021 Calendarul crestin ortodox are noua sarbatori importante: Sfantul Leontie de la Radauti; Sfintii Cosma si Damian, doctorii fara de arginti, Sfantul Voievod .

Mesaje de Sf. Valentin. Cele mai emotionante mesaje pe care le poti trimite persoanei iubite

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste SfValentin sau Ziua indragostitilor. Cu acest prilej, iata cele mai frumoase mesaje pe care poti sa i le trimiti persoanei iubite.

Vacantele romanilor in pandemie: Cele mai multe calatorii externe au fost in Grecia si Turcia

Cele mai multe vacante in strainatate ale romanilor in 2020 au fost in Grecia si Turcia si doar 8% dintre calatorii au avut ca destinatii zone mai indepartate precum Bali, Zanzibar, Maldive sau Mexic, se arata intr-un studiu citat de Agerpres. Romanii au descoperit in tara lor, in anul pandemic 2020, zone de vacanta despre care nici nu stiau ca exista. Au vizitat Ciungetu Malaia din judetul Valcea, Colibita din judetul Bistrita Nasaud, plaja Cochilia din Tuzla ori barajul de la Stanca Costesti, dar si Grecia, Turcia - principalele destinatii externe ale anului trecut, se arata in studiul care analizeaza perceptia romanilor fata de calatorii in anul pandemic 2020, realizat de agentia organizatoare Hello Holidays in luna ianuarie.

Cele mai multe cazuri noi de infectare au fost in Bucuresti, Timis, Brasov si Maramures

Cele mai multe cazuri de infectare din ultimele 24 de ore au fost in Capitala 493), Timis 193) si Brasov174). De asemenea, in Maramures s-au descoperit peste 100 de noi infectii. La polul opus al clasamentului se afla Covasna, Mehedinti si Teleorman, arata datele publicate duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

Cum exfoliem corect tenul. Cate tipuri de proceduri exista si care sunt diferentele!

Exfolierea este, in prezent, cea mai in trend etapa in procesul de ingrijire a tenului si beneficiaza de cea mai mare atentie din partea influencerilor de beauty din lumea intreaga. Totusi, pe cat de importanta este in mentinerea sanatatii si frumusetii tenului, pe atat trebuie sa fie de sigura si eficienta, deoarece poate produce sensibilizare si dezechilibre ale tenului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )