Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nunta mare la Iasi: Unul dintre fiii lui Tudorel Toader s-a casatorit (VIDEO)

B1 B1,
Nunta mare la Iasi: Unul dintre fiii lui Tudorel Toader s-a casatorit (VIDEO)

Nunta mare la Iasi. Fiul cel mare al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, s-a casatorit. La 30 de ani, Alexandru Ionut Toader s-a insurat cu Bianca Tiron, o tanara de 28 de ani. Cununia civila a fost una. continuă pe B1

Unul dintre pompierii raniti in incendiul din sectorul 5 al Capitalei va fi operat

Unul dintre pompierii care a fost ranit la membrul inferior in incendiul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in sectorul 5 si care a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni va fi operat, a de.

DOLIU in SPORT! A MURIT unul dintre cei mai buni PILOTI de raliuri din Romania (FOTO)

Doliu in sportul romanesc. Unul dintre cei mai buni piloti de raliuri a incetat din viata. Este vorba de Valentin Banciu, care a murit la 54 de ani, anunta hunedoaralibera. ro. Banciu, care a fost si.

Asociatia Pro Decizii Informate, membra a Coalitiei pentru Familie, recunoaste ca a realizat si distribuit unul dintre pliantele anti-vaccinare, dar sustine ca nu toate materialele i apartin

Asociatia Pro Decizii Informate, membra a Coalitiei pentru Familie, recunoaste, intr-un comunicat postat pe site-ul propriu, pro-decizii-informate. ro, ca a realizat si distribuit unul dintre pliantele anti-vaccinare distribuite recent in cutiile postale, dar sustine ca un al doilea pliant nu ii apartine si acuza o campania furibunda de denigrare la adresa sa.

TRANZACTIA momentului! Familia lui CULITA TARATA cumpara 6 baze de la unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri

TCE Mobile Dryers, parte a grupului TCE 3 Brazi, controlat de familia lui Culita Tarata a achizitionat cu 4,3 milioane euro 6 baze ale companiei agricole Marsat, unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri di.

Radu Georgescu, Gecad Ventures: Esecul, unul dintre cele mai bune lucruri care i se pot intampla unui antreprenor

Cladirea unei afaceri de succes necesita multa munca, ambitie si constientizarea faptului ca acest voiaj este plin de provocari, multe dintre ele total neasteptate. Despre cateva dintre ingredientele unei retete de succes a vorbit Radu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )