Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cu nurii la vedere! Cele mai scandaloase rochii ale vedetelor la inceput de 2019

ADPM ADPM,
Cu nurii la vedere! Cele mai scandaloase rochii ale vedetelor la inceput de 2019

Au trecut abia putin peste 3 luni de la inceperea anului si deja o multime de vedete si-au aratat nurii pe covorul rosu la diferite evenimente. Iata cele mai scandaloase rochii purtate pe red carpet in prima parte a lui 2019! . continuă pe ADPM

Evolutia web designului in 30 de ani: Cum aratau cele mai populare site-uri la inceput

Ieri s-au implinit 30 de ani de cand omul de stiinta britanic Tim Berners-Lee a lansat lucrarea Information Management: A Proposal - Managementul informatiei: o propunere, care a marcat crearea World Wide Web, omniprezentul www de pe calculatoarele conectate la internet. in cinstea zilei de nastere a world wide web am gasit cele mai vechi versiuni ale unor site-uri populare in prezent, cum ar fi Facebook, Google, Reddit, Amazon, eBay, Uber, Yahoo sau LinkedIn.

Elena Ceausescu, mintea din spatele celor mai mari masacre ale dictaturii comuniste din Romania. Doctoranda in chimie, prezentata drept Mincinoasa Carpatilor de un post de radio din Italia

Elena Ceausescu a fost mintea perversa din spatele masacrelor comise din Romania, inainte de 1989, transmite unul dintre cele mai titrate posturi de radio din Italia, Radio 24. Italieni au dedicat o.

AMD ofera un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea si cum le poti primi

Trei dintre cele mai noi si asteptate jocuri ale anului sunt disponibile intr-un bundle oferit de cei de la AMD, denumit Raise the Game Fully Loaded.

Ialomita, pe primul loc in tara cu cele mai multe focare de pesta stinse. Directorul DSV: Samsarii ar trebui putin opriti

Autoritatile santiar-veterinare din judetul Ialomita au reusit sa stinga cele mai multe focare de pesta porcina din tara. Directorul Directiei Sanitar-Veterinare, dr. Mihai Puia spune ca lucrurile sunt pe calea cea buna, insa acest lucru nu inseamna ca masurile se ridica, ci se suprapun cu unele din mediul silvatic, unde s-au inregistrat imbolnaviri la 153 de mistreti.

Care sunt cele mai cautate locuri de munca de catre romani

Locurile de munca in vanzari, logistica si contabilitate au fost cele mai cautate de catre romani, in 2018, dar nu a facut exceptie nici intentia de a lucra in publicitate, administrativ sau resurse umane,.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank International: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank International, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Maria Coman ne dezvolta cele mai discutate subiecte de pe internet

Maria Coman a prezentat la Previziuni cele mai dezvatute subiecte de pe retelele sociale. Unul dintre ele ar fi o reclama la masini a carei imagine este Antonia, chiar daca artista nu are carnet de.

Maria Coman comenteaza cele mai discutate subiecte de pe internet

Maria Coman a prezentat la Previziuni cele mai dezvatute subiecte de pe retelele sociale. Unul dintre ele ar fi o reclama la masini a carei imagine este Antonia, chiar daca artista nu are carnet de.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )