Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce oamenii orbi pot sa auda mai bine decat oricine

Playtech Playtech,
De ce oamenii orbi pot sa auda mai bine decat oricine

Nu toti oamenii au aceeasi capacitate de a auzi. Mai multe studii au aratat ca oamenii care devin orbi la o varsta frageda pot auzi mai bine decat oamenii a caror vedere este buna. Un nou. continuă pe Playtech

Johnny Depp are o noua iubita. Cum arata si cu ce se ocupa femeia cu 35 de ani mai tanara decat actorul FOTO

Actorul american Johnny Depp 55 de ani) are o noua iubita si intentioneaza sa se casatoreasca cu aceasta. Femeia are in jur de 35 de ani mai putin decat el.

VIDEO INTERVIU Medicul Alina Tanase: Homeopatia nu te vindeca de cancer/ Recoltarea celulelor stem la nastere este o afacere/ in Romania, inca mai poti face pe eroul, medicii sunt mult mai empatici decat in strainatate

Alina Tanase ar fi putut fi unul dintre medicii romani cu performante in strainatate. A fost tentata sa plece din tara de mai multe ori, dar a ramas in Romania, convinsa ca aici se pot face lucruri la fel de bine ca afara. Este coordonatorul programului de transplant medular la Institutul Fundeni locul unde pacientii sunt tratati la standarde nemtesti, dar cu empatie romaneasca. intr-un interviu pentru Hotnews, medicul Alina Tanase a spus ca nu recomada recoltarea celulelor stem la nasterea copilului pentru ca acest lucru este o adevarata afacere.

Eurostat: Locurile de munca din Romania, printre cele mai periculoase din UE. Numarul de accidente mortale, mai mult decat dublu fata de media europeana

Locurile de munca din Romania sunt printre cele mai periculoase din Uniunea Europeana. In anul 2016, in Romania a fost inregistrata o rata standardizata de incidenta de 6,11 accidente mortale la 100. 000 de lucratori, mai mult decat dublu fata de media.

Studiu: Primii nascuti sunt mai destepti decat fratii lor. Rezultate mai bune obtinute la testele de lectura si vocabular

Un studiu realizat de economisti de la Universitatea din Edinburgh a aratat ca primii copii nascuti intr-o familie sunt mai destepti, avand un scor mai mare al testului IQ decat fratii si surorile mai mici.

Digi24: Radu Paraschivescu si personajul din sport care ar trebui sa fie mai cunoscut decat Ilie Nastase

Ilie Nastase, candidatul care deschide lista UNPR la alegerile parlamentare din mai 2019, a fost filmat in timp ce stropea cu cafea un panou electoral cu chipul fostului presedinte Traian Basescu.

Putin, despre ultima sa decizie legata de Ucraina: Cu ce sunt rusii mai rai decat polonezii, romanii sau ungurii?

Criticat de Ucraina si mai multe tari occidentale pentru simplificarea procedurii de obtinere a cetateniei ruse in cazul locuitorilor din regiunile separatiste ale Ucrainei, Vladimir Putin s-a aparat dand ca exemplu polonezii, romanii si ungurii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )