Libnet.ro
UNICEF

16:30

Oana Lis socheaza din nou! Cum s-a imbracatla cumparaturi! Toti cei din supermarket credeau ca nu vad bine

Antena3 Antena3,
Oana Lis socheaza din nou! Cum s-a imbracatla cumparaturi! Toti cei din supermarket credeau ca nu vad bine

Oana Lis a reusit sa socheze pe toata lumea din nou. De aceasta data cu aparitia sa la cumparaturi intr-un supermarket. Sotia fostului edil a iesit sa cumpere cate ceva pentru casa intr-o tinuta usor nepotrivita pentru. continuă pe Antena3

Pe Oana Lis a dat-o moda afara din casa! A confundat hipermarketul cu sala de bal (FOTO)

Oana Lis iar a atras atentia tuturor. De data aceasta nu prin declaratii ori postari pe Facebook, ci prin aparitie. Sotia fostului primar Viorel Lis se pare ca a confundat hipermarketul cu sala de bal,.

Daniel Baluta, primarul sectorului 4, explicatie HALUCINANTA: De ce se schimba din nou bordurile? Din cauza climei din Romania

Primarul Daniel Baluta a decis inlocuirea bordurilor din sectorul 4 al Capitalei. Explicatia edilului este insa una halucinanta. Potrivit lui Baluta, motivul pentru care se schimba din nou bordurile pe mai m.

Andi Vasluianu, tata din nou

Andi Vasluianu a devenit din nou tata. Sotia lui, Laura, a adus pe lume un baietel. Iata cum arata micutul! .

Sinteza zilei. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou

Omul care l-a aruncat in aer pe generalul Coldea rupe tacerea. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou. in aceasta seara, de la 21. 00, Sebastian Ghita da lovitura vechilor.

Deadpool 2 are probleme si a intrat din nou in productie

Deadpool 2 este unul dintre cele mai asteptate filme cu super eroi din acest an, dar se pare ca sunt ceva probleme cu versiunea ce ar fi trebuit sa ajunga in cinematografe. in teorie, mai sunt doar cateva luni pana la premiera Deadpool 2. in practica, nu este exclus sa intampine cateva intarzieri, din cauza [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )